Στην επικαιρότητα βρίσκεται ξανά το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Τουρκία για τον Μαντί Καμαρά, δεδομένου ότι ο 26χρονος άσος διανύει φέτος εξαιρετική σεζόν με τους Πειραιώτες - Μάλιστα βρίσκεται και στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Την περασμένη Άνοιξη είχε σαφή και ρητή θέση ότι ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, μετά και το πέρασμά του από τη Ρόμα. Παρόλα αυτά δεν είχε βρεθεί κάποια πρόταση που να καλύψει τον Ολυμπιακό για μια τέτοια προοπτική και είχε επιστρέψει στου Ρέντη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι βρίσκεται στη λίστα ομάδων από τη Γαλλία και την Ιταλία, αλλά και από την Τουρκία. Με τη Φενέρ να είναι εκείνη που έχει γραφτεί στο ρεπορτάζ μέχρι στιγμής, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι η μοναδική.

Θα τον καλέσει για ανανέωση ο Ολυμπιακός - Θέλει να αφήσει χρήματα στους Πειραιώτες; - Deal για να πουληθεί με λογικό ποσό

Οι Πειραιώτες θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μαντί και, μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να τον καλέσουν για να φανεί αν υπάρχει αυτή η προοπτική. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο Καμαρά ενδιαφέρεται να αφήσει λεφτά στα ταμεία τής ΠΑΕ φεύγοντας, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία του να παίξει ξανά στο εξωτερικό και άρα θα κοιτάξει να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι.

Γιατί το ερώτημα που υπάρχει, τώρα, είναι αν αισθάνεται υποχρεωμένος στον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του έδωσε και τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη, να κατακτήσει πρωταθλήματα και να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Αν αισθάνεται τέτοια υποχρέωση, θα ανανεώσει. Και το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει κάποια άτυπη συμφωνία για να φύγει με ένα λογικό ποσό το προσεχές  καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα υπογράψει νέο συμβόλαιό του.

"1 εκατ. ευρώ τον Γενάρη για Καμαρά - 6-7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι - Χώρος στη Μπεσίκτας"

O καλός συνάδελφος Βαγγέλης Κύρκος ανέλυσε στο sportdog ποιες ομάδες από την Τουρκία μπορεί να ενδιαφέρονται για τον Μαντί αλλά και πόσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν για την περίπτωσή του.

"Η Φενέρ ψάχνει για 8άρι, όπως και η Μπεσίκτας να ψάχνει. Στη Γαλατά δεν υπάρχει τέτοια προοπτική, τουλάχιστον τον Γενάρη", ανέφερε στο πρώτο σχόλιο.

Με δεδομένο ότι, μέχρι στιγμής, ο Καμαρά δεν έχει ανανεώσει και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, θα μπορούσαν να δώσουν χρήματα για την απόκτησή του από τον Γενάρη;

"Δεν έχουν θέμα να δώσουν χρήματα για να πάρουν έναν παίκτη αν τον βάλουν στο μάτι. Για παράδειγμα αν λήγει το συμβόλαιό δεν θα σκεφτούν να προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν από τώρα, αν τον θέλουν τώρα - Αναφέρομαι στις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας. Όπως και το καλοκαίρι, αν στο μεταξύ έχει ανανεώσει ο Καμαρά με τον Ολυμπιακό, αν κρίνουν ότι χρειάζεται να δώσουν 6-7 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν, θα τα δώσουν".

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ξανά, ενδιαφέρον από Τουρκία, χωρίς περισσότερες πληροφορίες. Το προηγούμενο διάστημα είχε γραφτεί η Φενέρ για Μαντί - Εσύ ποια ομάδα πιστεύεις ότι μπορεί να ενδιαφερθεί;

"Η Γαλατά είναι γεμάτη στα χαφ, στη Φενέρ θα χωρούσε περισσότερο, γιατί υπάρχουν και προβλήματα στα χαφ. Αλλά έτσι όπως είναι τώρα η φάση, θεωρώ ότι περισσότερο στη Μπεσίκτας θα μπορούσε να βρει μια άκρη".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Καρβαλιάλ - Δυνατά και top όνομα, πρώην του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - Πρόταση Μέντες σε Μαρινάκη!