Τάσος Νικολογιάννης: Στην άνεση που δείχνει πλέον ο Παναθηναϊκός να σκοράρει χωρίς πρόβλημα στάθηκε στο σχόλιό του, μετά το 4-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 , ενώ αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις των Ιωαννίδη, Αϊτόρ.

«Το 4-0 δείχνει ότι άφησε πίσω του τελείως την ήττα από τον Άρη, αντιμετώπισε με σοβαρότητα μια δύσκολη ομάδα που κέρδισε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Παρά την κούραση της Πέμπτης και παρότι έκανε μόνο τέσσερις αλλαγές ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Έδειξε ότι είναι μια ομάδα φτιαγμένη να ανταποκρίνεται σε διπλά παιχνίδια την εβδομάδα, ενώ ο κόσμος χάρηκε για την μπάλα που είδε. Το γεγονός ότι ρίχνει 4άρες και 5άρες δείχνει τη μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρσι.

Ο Ιωαννίδης είναι ο κορυφαίος φορ του πρωταθλήματος, αυτά που κάνει δεν νομίζω να μπορεί να τα κάνει άλλος στην Ελλάδα. Τους αντιπάλους αμυντικούς δεν τους βλέπει, έβαλε δύο γκολ, είχε μια ασίστ και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων. Το θετικό επίσης είναι ότι θυμηθήκαμε τον Αϊτόρ που πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ
», σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία στον Βόλο - "Δύο κανονικά γκολ και πέναλτι" - Δείτε τις φάσεις (Vid)