Facebook Pixel Αποθέωση για Κοτάρσκι από βετεράνο του ΠΑΟΚ - ’’Η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 23:46:00

Αποθέωση για Κοτάρσκι από βετεράνο του ΠΑΟΚ - ’’Η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια’’

Sportdog Team
Αποθέωση για Κοτάρσκι από βετεράνο του ΠΑΟΚ - ’’Η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια’’

Ο νεαρός τερματοφύλακας του συλλόγου έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.

Για τον 24χρονο Κοτάρσκι και τις επιδόσεις του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο άλλοτε κίπερ της ομάδας, Γιάννης Γκιτσιούδης, στην εκπομπή ''Στη Σέντρα''. Ο παλαίμαχος άσος των ασπρόμαυρων στάθηκε στη βελτίωση που μπορεί να έχει ο Κροάτης και έκανε σύγκριση των χαρακτηριστικών του με αυτά του Πασχαλάκη. 

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Κοτάρσκι είναι η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όσο πιο πολλές εμπειρίες έχει, αυτό θα πηγαίνει υπέρ του. Πρέπει να είναι καλά και μπορεί. Είναι άξιος. Πιστεύω ότι πάντα είναι σημαντικός. Να μην βρούμε ελαττώματα. Κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων μας. Και των φιλάθλων μας και των προπονητών.

Όσο για το κοντράστ με τον Πασχαλάκη που δέχθηκε πέντε γκολ, θα σας πω ότι διαφορετικά είναι τα χαρακτηριστικά του ενός και του άλλου γκολκίπερ. Ο Κοτάρσκι μπορεί να γίνει πιο καλός εάν πάρει πρωτοβουλίες. Πολλές φορές κινδυνέψαμε όταν δίνει την μπάλα κάθετα. Εάν βλέπει ότι δεν μπορεί κάθετα, να την πάει την μπάλα στα πλάγια. Με τα παιχνίδια και την εμπειρία που θα παίρνει, μπορεί να γίνει καλύτερος.

Επίσης ανοίγει το κορμί του, είναι θετικό ότι το σώμα του είναι ακριβώς εκεί που πρέπει. Κλείνει την εστία με την τοποθέτηση του σώματός του. Κλείνει τον χώρο. Και ο Κοτάρσκι τα καταφέρνει περίφημα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ από την εξέδρα στον Βόλο - Η στιγμή της εισβολής οπαδών στο γήπεδο - Όσα δεν έδειξε το συνδρομητικό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags