Άρης: Δεδομένες οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Άρη μέσα στον Ιανουάριο κι αυτές περιλαμβάνουν την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών. Επιθετικός και αριστερός εξτρέμ χαφ είναι οι παίκτες που θέλει να προσθέσει οπωσδήποτε στο ρόστερ της η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για τη θέση του πλάγιου μεσοεπιθετικού, βασικός στόχος είναι ο Εμίλ Κόνραντσεν Σέιντε της Σασούολο. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη προχωρήσει σε επαφές με την πλευρά του παίκτη και γενικά βγαίνει μία αισιοδοξία πως αυτή η κίνηση θα γίνει και μάλιστα με κανονική μεταγραφή, μιας και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη είναι ακριβώς ο παίκτης που ψάχνουν. Άλλωστε τον γνωρίζουν πολύ καλά, καθώς προσπάθησαν να τον αποκτήσουν και το περασμένο καλοκαίρι.

Πέρα από τα παραπάνω ωστόσο, δεν αποκλείεται ο αριθμός των συνολικών μεταγραφικών κινήσεων που θα γίνουν τον Ιανουάριο, τελικά να αυξηθεί. Αν φυσικά οι Κιτρινόμαυροι καταφέρουν να βρουν τους παίκτες που θέλουν στην τιμή που επιθυμούν. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το τσεκάρισμα της αγοράς, εδώ και κάποιες ημέρες, για αριστερό μπακ, αλλά και για «δεκάρι».

Για τον αριστερό μπακ ο… έλεγχος γίνεται, διότι μέχρι στιγμής, ο Ρόναλντ Ματαρίτα δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα, ανεξάρτητα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Έτσι οι άνθρωποι του Άρη κοιτούν την αγορά για παίκτη που θα μπορούσε να γίνει δίδυμο με την Φεράρι, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ακόμη αν θα προταθεί λύση συμβολαίου στον Ματαρίτα.

Όσο για τον επιτελικό μέσο… πονεμένη ιστορία φέτος, αφού στη συγκεκριμένη θέση έχουν χρησιμοποιηθεί ουκ ολίγοι παίκτες. Ουδείς ωστόσο κατάφερε να… μπει στα παπούτσια του τραυματία Μάνου Γαρθία. Με δεδομένο μάλιστα πως ο τελευταίος θα επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο, αλλά έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο αποχής, λογικό είναι να μπαίνουν σκέψεις στους Κιτρινόμαυρους για να «κοιτάξουν» για δεκάρι. Προφανώς και δεν είναι εύκολη η χειμερινή μεταγραφική αγορά, καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, ωστόσο ένα… τσεκάρισμα γίνεται καλού κακού.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες Ολυμπιακού για διαιτησία και αστυνομία: "Εγκληματική οργάνωση και μαφία - Ήθελαν διακοπή"!