Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Ο Βαρούχας πήρε θέση για το 1-0 του Παναθηναϊκού - Πέναλτι στον Ιωαννίδη ή επιθετικό φάουλ; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 23:10:00

Ο Βαρούχας πήρε θέση για το 1-0 του Παναθηναϊκού - Πέναλτι στον Ιωαννίδη ή επιθετικό φάουλ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Βαρούχας πήρε θέση για το 1-0 του Παναθηναϊκού - Πέναλτι στον Ιωαννίδη ή επιθετικό φάουλ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καθηγητής διαιτησίας ξεκαθάρισε τι ισχύει με την επίμαχη φάση, από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του Τριφυλλιού απέναντι στον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Συζητήθηκε αρκετά η απόφαση διαιτητή και VAR για πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, από την εκτέλεση του οποίου οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη (4-0 το τελικό σκορ του αγώνα).

Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει πέναλτι, κάνοντας λόγο για επιθετικό φάουλ του Ιωαννίδη στον Πασαλίδη. Πράγματι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρήκε με το χέρι στο πρόσωπο τον αμυντικό του ΟΦΗ, ο οποίος υπέστη ζημιά στο ζυγωματικό και πήγε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαίωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης για την απόφασή τους να υποδείξουν πέναλτι. Στην ανάλυσή του στην Αθλητική Κυριακή, ο παλαίμαχος διαιτητής υποστήριξε πως ο Πασαλίδης ανατρέπει τον Ιωαννίδη με το πόδι, ενώ η επαφή του χεριού του Ιωαννίδη με το πρόσωπο του αντιπάλου του είναι ακούσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για Βόλο: "Δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό" - Ατάκα φωτιά για το VAR (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags