ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πλέον πως με νίκη αύριο απέναντι στην Λαμία θα είναι στη χειρότερη θέση στην 3η θέση προσπερνώντας τον Ολυμπιακό ενώ θα διατηρήσει τη διαφορά δυο βαθμών από την κορυφή.

Ο Δικέφαλος αύριο θα παραταχθεί με αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που θριάμβευσε την περασμένη Πέμπτη στη Γερμανία. Κάποιες από αυτές είναι και αναγκαστικές αφού όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ρεπορτάζ, οι Μεϊτέ, Μουργκ, Κουλιεράκης και Μπάμπα για διάφορους λόγους θα είναι εκτός αποστολής.

Ο Κοτάρσκι διατηρεί τη θέση του κάτω από τα δοκάρια ενώ ο ξεκούραστος Σάστρε θα είναι στα δεξιά. Για τρίτο συνεχόμενο ματς Πρωταθλήματος θα πάρει φανέλα βασικού ο Μιχαηλίδης ως αριστερό στόπερ ενώ ο Εκόνγκ θα ειναι δίπλα του.

Ο Ράφα Σοάρες θα είναι στα αριστερά ενώ στα χαφ θα είναι ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ ενώ ο Μάρκος Αντόνιο ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής από τον πάγκο στην πρώτη του παρουσία στην Τούμπα. Ο Κωνσταντέλιας θα είναι πίσω από τον Μπράντον Τόμας ενώ οι Ζίβκοβιτς-Ντεσπόντοφ θα είναι στα άκρα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία στον Βόλο - "Δύο κανονικά γκολ και πέναλτι" - Δείτε τις φάσεις (Vid)