Τελικά η κίνηση των παικτών του Ολυμπιακού να πανηγυρίσουν τα γκολ με τον Βόλο αγκαλιά με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δεν άλλαξε την στάση της "ερυθρόλευκης" διοίκησης για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τελευταίας ώρας, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο "εκλεκτός" του Βαγγέλη Μαρινάκη για να αντικαταστήσει στον πάγκο τον Μαρτίνεθ, με τους Ερυθρόλευκους να επιμένουν σε λύσεις από την Ιβηρική.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Πορτογάλου ήταν το πρώτο που γράφτηκε από τα πορτογαλικά ΜΜΕ όταν προέκυψε το θέμα με την αποχώρηση του Μαρτίνεθ και τελικά όλα δείχνουν ότι αυτός θα αναλάβει να οδηγήσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας τους Πειραιώτες.

Ο έμπειρος Πορτογάλος προπονητής, που αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό, πέρυσι εργάστηκε στη Θέλτα, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει -μεταξύ άλλων- στο τιμόνι των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπράγκα, Σέφιλντ, Σουόνσι, Μπεσίκτας και Αστέρα Τρίπολης.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη κίνηση Μαρινάκη και χωρίς προπονητή - Δίνει 5 εκατ. τον Γενάρη - Φέρνει άμεσα και φορ στο Λιμάνι!