Facebook Pixel Άρης: Αυτός ο αντί-Βερστράτε στον Άρη - Ο παίκτης που ρίχνει ο Μάντζιος στην 11άδα με ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-04 15:36:00

Αυτός ο αντί-Βερστράτε στον Άρη - Ο παίκτης που ρίχνει ο Μάντζιος στην 11άδα με ΑΕΚ!

Sportdog Team
Αυτός ο αντί-Βερστράτε στον Άρη - Ο παίκτης που ρίχνει ο Μάντζιος στην 11άδα με ΑΕΚ!

Τα πλάνα του Άκη Μάντζιου για την δύσκολη αναμέτρηση στην "OPAP Arena".

Τα τελευταία νέα του Άρη, ενόψει του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στα χέρια του προπονητή του Άρη, αφού δεν θα αλλάξει αρκετά πράγματα, και θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Βερστράτε. Τον παίκτη που θα παίξει δίπλα στον Ζουλ και τον Νταρίντα. Δύο παίκτες έχει δοκιμάσει, με διαφορετικά χαρακτηριστικά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο ένας είναι ο Τζούρασεκ που έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και ο άλλος είναι ο Ρούμπεν Πάρδο. Ο προπονητής του Άρη έχει τονίσει πολλές φορές πως είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και θα χρειαστεί να έχουν περισσότερη κατοχή στα πόδια τους, εκμεταλλευόμενοι την κούραση των παικτών της ΑΕΚ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαίνεται πως θα ξεκινήσει ο Τζούρασεκ», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται με φόρα από τη Θεσσαλονίκη ο Άρης - Δήλωση με νόημα ενόψει ΑΕΚ - Την έχουν διαβάσει στην Ένωση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags