Facebook Pixel Super League: Σούπερ αποκάλυψη! Πωλείται ομάδα της Super League τον Γενάρη - Σκάει... χοντρό χρήμα
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-04 19:40:00

Σούπερ αποκάλυψη! Πωλείται ομάδα της Super League τον Γενάρη - Σκάει... χοντρό χρήμα

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη! Πωλείται ομάδα της Super League τον Γενάρη - Σκάει... χοντρό χρήμα

Νέα δεδομένα έρχονται στο άμεσο διάστημα για πολύ γνωστό σύλλογο του ελληνικού πρωταθλήματος μιας και όπως έγινε γνωστό είναι πολύ κοντά στο να αλλάξει η ιδιοκτησία.

Βόλος: Αντίστροφη μέτρηση φαίνεται ότι έχουμε στην ομάδα της Μαγνησίας για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της μιας και όπως έγινε γνωστό από τον Αχιλλέα Μπέο, μιλώντας στο Metropolis 95,5, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου μέχρι την αρχή του νέου έτους.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι κλιμάκιο του Τούρκου επιχειρηματία είναι ήδη στην πόλη και άμεσα θα ξεκινήσει ο έλεγχος στην ΠΑΕ, με τις εργασίες να... τρέχουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα το deal.

«Για τον Ατζούν πρέπει να σας πω ότι δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με το νέο έτος, πιστεύω ότι θα υπάρξει νέος ιδιοκτήτης στην ποδοσφαιρική ομάδα του Βόλου. Το κλιμάκιο του κυρίου Ατζούν είναι στον Βόλο και άμεσα ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ. Ο Μπέος σας κούρασε τόσα χρόνια. Εγώ κουράστηκα και έχω λόγους που το λέω. Δεν θέλω άλλο.

Με όλα όσα βλέπω και ακούω. Για εμένα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας. Ο Δήμος του Βόλου. Δεν το πιστεύετε ότι θα φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει. Άντε να καθίσω ένα ή δύο μήνες για να βοηθήσω. Από το καλοκαίρι θα είμαι εκτός του ποδοσφαίρου, μία για πάντα. Να βάλει ο Θεός το χέρι του, για να επενδύσει ο Ατζούν στον Βόλο, γιατί μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, περισσότερα από άλλους επιχειρηματίες», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Προσύμφωνο Ολυμπιακού με Τζέιμς - 3 Ευρωλίγκες με Παπαγιάννη - Τον Μάη ο Σλούκας θα..."


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags