Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για VAR - "Αν δεν το είχαμε θα βγάζαμε ανακοινώσεις όλη μέρα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 08:24:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για VAR - "Αν δεν το είχαμε, θα βγάζαμε ανακοινώσεις όλη μέρα"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για VAR - "Αν δεν το είχαμε, θα βγάζαμε ανακοινώσεις όλη μέρα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο καθηγητής διαιτησίας και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό, αλλά γενικότερα και στο VAR.

Παναγιώτης Βαρούχας: Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΝΠΣ Βόλου, αλλά η συζήτηση γύρω από τα όσα έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο και τα επεισόδια των φιλάθλων των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο βάζουν την αναμέτρηση και στην επόμενη ημέρα, με τον γνωστό καθηγητή διαιτησίας να μιλάει στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα όσα έγιναν και τις αποφάσεις του ρέφερι Παπαπέτρου.

«Έχουμε τοποθετηθεί πολλές φορές για το VAR και τις γραμμές, αλλά κανένας δεν μπορεί να πει σε κάτι που κόστισε 15 εκατομμύρια , ότι δεν είναι σωστό. Ας καθίσουν όλοι μαζί να το δουν να δουλεύει σωστά. Όλες οι λεπτομέρειες για το πως τραβάνε τις γραμμές θα πρέπει να εξηγηθεί από την εταιρεία που το εγκατέστησε, αλλά κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις αποφάσεις της τεχνολογίας. Ενδεχομένως αν μπαίνουν οι γραμμές με τη βοήθεια τεχνολογίας ίσως γλυτώσουμε από κάτι, αλλά εγώ δεν μπορώ να το αμφισβητήσω.

Είναι ακόμα Δεκέμβριος και βλέπεις τι γίνεται. Εγώ δεν θα πω αν ήταν καλός ή κακός ο Παπαπέτρου, γιατί έχουν αφήσει την τύχη τους στο VAR πλέον οι διαιτητές. Υπάρχουν φάσεις που μπορεί να μην τη δει και καλούνται να τη δουν από το VAR. Αν δεν υπήρχε η τεχνολογία αυτή, θα διαβάζαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ ανακοινώσεις», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη κίνηση Μαρινάκη και χωρίς προπονητή - Δίνει 5 εκατ. τον Γενάρη - Φέρνει άμεσα και φορ στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags