Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμέναμε πως θα ήταν πειθαρχημένος ο Άρης, δεν θα άφηνε χώρους στην ΑΕΚ και το πέτυχε σε έναν βαθμό, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Σε κάποια στιγμή αδράνειας και έτσι άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ, με ένα γκολ, που κέρδισε τελικά το παιχνίδι. Χρειάζεται να βρει ορισμένα κομμάτια για να ενισχύσει την επίθεσή της η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το παιχνίδι λειτούργησε και σαν πρόβα Κυπέλλου, για τον Άρη, ενόψει των σημαντικών αγώνων, με το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα και μετά στη Θεσσαλονίκη. Είδε τι πρέπει να κάνει καλύτερα, αν και ήταν καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι, αλλά πρέπει να βρει έναν τρόπο να γίνει περισσότερο διεκδικητικός και απειλητικός στο παιχνίδι του», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Στα παιχνίδια που ακολουθούν, στο Βικελίδης με Βόλο και Λαμία, υπάρχουν τεράστια πρέπει και να μείνει στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση (που είναι τώρα ο Ολυμπιακός)».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποφάσισε ο Καρυπίδης - Πάει για νέο... Νταρίντα ο Άρης - Αυτές οι σκέψεις για μεταγραφή