Ολυμπιακός: Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έθεσε ως πρώτο στόχο τη βελτίωση της ομάδας και τις άμεσες αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε αυτή, ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει την κατάκτηση του τίτλου και τη στήριξη της Θύρας 7.

Παράλληλα, αποθέωσε τους φίλους της ομάδας για το γεγονός ότι έδωσαν βροντερό "παρών" στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί η βαριά ήττα με 5-0 από τη Φράιμπουργκ.

Μεταξύ άλλων ο Κάρλος Καρβαλιάλ δήλωσε τα εξής:

«Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε με το επιτελείο μου το μεγαλείο και το μέγεθος του συλλόγου, είναι από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου. Το γεγονός ότι μετά την βαριά ήττα, 6.000 κόσμος ακολούθησε την ομάδα στο Βόλο δείχνει πολλά. Βρισκόμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Εύχομαι να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, θέλουμε τη Θύρα 7. Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους του κόσμου και μόνο μαζί θα τα καταφέρουμε».

Για το διάστημα που θα χρειαστεί για να παρουσιάσει αυτό που θέλει με τον Ολυμπιακό: «Την υποχρέωση να κερδίσω την έχω σε όποια ομάδα προπονήσω. Έχω μεγάλη εμπειρία, από πολλές ομάδες και πολλά πρωταθλήματα. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν... χτες και το σημαντικό είναι να νικήσουμε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος».Για τα στοιχεία που θα θέλει να έχει ο Ολυμπιακός: «Πριν ξεκινήσω θέλω να να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Προφανώς έχουμε στόχο να κάνουμε κάποιες αλλαγές και θέλουμε να αποκτήσει η ομάδα ένα στιλ παιχνιδιού. Θέλει χρόνο αυτό, αλλά θα γίνει. Οι ομάδες που προπονώ είναι επιθετικές, με τον Ολυμπιακό θέλουμε να παίζει καλά, να είναι ο κόσμος χαρούμενος και οι παίκτες να περάσουν τη καλύτερη φάση της καριέρας τους».

Για το πέρασμά του από την Αγγλία: «Η αλήθεια είναι πως μετά το πέρασμα στην Αγγλία άλλαξε η νοοτροπία, το στυλ παιχνιδιού έγινε πιο ελκυστικό για τους παίκτες, το αποτέλεσμα πιο ικανοποιητικό για τους φιλάθλους και συνολικά πολύ καλύτερα αποτελέσματα».

Για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στον Ολυμπιακό: «Η προτεραιότητα είναι να ενώσουμε την ομάδα. Η άμυνα μαζί, η επίθεση μαζί, με τον κόσμο μαζί μας, γιατί στον Ολυμπιακό όταν όλοι μαζί ενωθούμε, τότε γινόμαστε μια παρά πολύ μεγάλη δύναμη και αυτή τη δύναμη θα την εκμεταλλευτούμε για να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Άλβες για Κορδόν και μεταγραφές - "Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και ξανά στο Champions League"