Ο ΠΑΟΚ το 2019 είχε πετύχει το ακατόρθωτο και έγραψε ιστορία, παίρνοντας ως αήττητος το πρωτάθλημα και για... γλυκό σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας στον Αττικό ουρανό! Αυτό ίσως να μην επαναληφθεί ποτέ στην ιστορία του συλλόγου, όμως κάποια στοιχεία είναι τρανταχτά και δείχνουν ότι οι ασπρόμαυροι φέτος είναι καλύτεροι από ό,τι προ 4ετίας κι ας ακούγεται θεοπάλαβο!

Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί, αλλά 18 ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές, που μπορούν να προσφέρουν ανά πάση στιγμή και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να βγάλει τη σεζόν έχοντας ένα πλήρες ρόστερ. Αυτό αποτυπώνεται και στον πλουραλισμό της επίθεσης, μιας και παίκτες που σκοράρουν οι Σάστρε, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, ακόμη και ο Κουλιεράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διδάκτορας Βίντα, λείπει ο... Ιωαννίδης της ΑΕΚ - Η σύγκριση θυμώνει τους Ολυμπιακούς - Δυσεύρετος ο Αϊτόρ!

Το μόνο που λείπει από το Δικέφαλο είναι ένας σέντερ φορ τύπου Πρίγιοβιτς, ώστε να αυξηθούν ακόμη περισσότερα τα τέρματα της ομάδας στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος.