Facebook Pixel Βόλος - Ολυμπιακός: Βουτιά Ελ Κααμπί! Σωστά ακυρώθηκαν τα γκολ του Ολυμπιακού – Εύκολος στόχος οι διαιτητές (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 20:16:00

"Βουτιά Ελ Κααμπί! Σωστά ακυρώθηκαν τα γκολ του Ολυμπιακού - Καιρός ήταν να κάνουν αποχή οι διαιτητές" (Vid)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Αυστηρή κριτική από τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» για το Βόλος-Ολυμπιακός και την απόφαση των ρέφερι περί αποχής.

Στο εκρηκτικό Βόλος-Ολυμπιακός εστίασε περισσότερο τη 14η αγωνιστική στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης.

Ο βετεράνος διαιτητής παραδέχτηκε, ότι είχαμε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο και πέρασε στην ανάλυσή του, η οποία ήταν ιδιαίτερα σε αυστηρή σε φάσεις που ήταν ξεκάθαρες και δεν χρειαζόταν χρήση του VAR, στο οποίο άσκησε δριμεία κριτική σε φάση που δεν βοήθησε τον διαιτητή Παπαπέτρου.

«Στο 16’ είναι ξεκάθαρη η παράβαση. Δεν χρειαζόταν η συμβολή του VAR. Ο διαιτητής θα έπρεπε να αποβάλλει τον παίκτη του Ολυμπιακού. Στην επόμενη φάση που σημειώνουμε, ο Ελ Κααμπί βουτά στην περιοχή του αντιπάλου. Όμως από την πίσω κάμερα υπάρχει απώθηση του αμυντικού χωρίς να θέλει να βρει μπάλα. Θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Ήταν δύσκολη φάση, αλλά τώρα με το VAR.

Τρίτη φάση είναι το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο 38’. Δεν χρειαζόταν VAR. Στο 45’ είναι σωστή η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μύγα του Βόλου. Στο 50’ είναι ξεκάθαρο το δεύτερο πέναλτι υπέρ του Βόλου, παρά της διαμαρτυρίες του παίκτη του Ολυμπιακού, ότι βρήκε τη μπάλα. Στον επόμενο τόνο βλέπουμε σε κεφαλιά του Ιμπόρα, η μπάλα να γλείφει το χέρι του Μωραΐτη. Υπάρχει παράβαση και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Ο VAR θα έπρεπε να τον καλέσει να ξαναδεί τη φάση.

Στο 60’ σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Μασούρα. Ενώ είναι καλυμμένος ο σκόρερ, ο Ελ Κααμπί είχε ξεκάθαρη συμμετοχή στη φάση. Στο 80’ δεν υπάρχει καμία παράβαση στον Ιμπόρα. Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Στο 89’ σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι ξεκάθαρα εκτεθειμένος», είπε για το Βόλος-Ολυμπιακός.

Όσον αφορά το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ ο παλαίμαχος ρέφερι υποστήριξε, ότι σωστά δόθηκε στο 90’ πέναλτι υπέρ του Ιωαννίδη, ενώ δεν είχε κάποια παρατήρηση για τα ματς ΠΑΟΚ-Λαμία και ΑΕΚ-Άρης.

Στον επίλογό του όμως αναφέρθηκε στην πρόθεση των διαιτητών να απέχουν τη 14η αγωνιστική μετά τις καταγγελίες του Τάσου Παπαπέτρου, ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του, ενώ απείλησαν και μέλη της οικογένειάς του.

«Ήταν καιρός να παρθεί μια τέτοια απόφαση για αποχή των διαιτητών τη 14η αγωνιστική. Οι Έλληνες διαιτητές είναι ο εύκολος στόχος όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπάρχει βελτίωση είτε με την εισαγωγή διαιτητών είτε με την εισαγωγή παραγόντων», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης μιλώντας στην εκπομπή «Σφύρα Καλά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags