Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Survivor: Δεν είναι τρολ! Ο Μπέος πηγαίνει στο Survivor - Η κρυφή συμφωνία με Ατζούν εκτός από την αγορά του Βόλου
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 09:40:00

Δεν είναι τρολ! Ο Μπέος πηγαίνει στο Survivor - Η κρυφή συμφωνία με Ατζούν εκτός από την αγορά του Βόλου

Sportdog Team
Δεν είναι τρολ! Ο Μπέος πηγαίνει στο Survivor - Η κρυφή συμφωνία με Ατζούν εκτός από την αγορά του Βόλου

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για μία μεγάλη συμφωνία, η οποία αφορά την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Τούρκο, αλλά και το ρόστερ του νέου ριάλιτι.

Σε μία εξέλιξη που αναμένεται να αλλάξει το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor και ιδιοκτήτης της ομάδας Hull City στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ατζούν Ιλίτζαλι, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση της ΠΑΕ Βόλος από τον Αχιλλέα Μπέο. Ο Ιλίτζαλι, ο οποίος φημίζεται για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο, επιθυμεί να επενδύσει στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τον σύλλογο του Βόλου.

Η συμφωνία με τον Μπέο δεν αφορά μόνο την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και την αρωγή που θα έχει ο Τούρκος επιχειρηματίας από τον Δήμο Βόλου για τα επενδυτικά του σχέδια. Ο Ιλίτζαλι, μαζί με ομάδα Τούρκων επιχειρηματιών, σχεδιάζει τη δημιουργία μιας Μαρίνας και ενός ξενοδοχείου στην περιοχή του πεδίου του Άρεως, με στόχο να αναδείξει τον Βόλο σε μία σημαντική τουριστική και αθλητική δύναμη.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι, παρόλο που ο Αχιλλέας Μπέος δεν μπορεί να συμμετάσχει στο Survivor λόγω ηλικίας, όπως όλα δείχνουν θα δούμε τον γιο του να αγωνίζεται στο reality. Αυτό προσδίδει μια ενδιαφέρουσα πτυχή στην επικείμενη συμφωνία και συνδέει την επιχειρηματική με την τηλεοπτική διάσταση της συνεργασίας αυτής.

Η προοπτική της επένδυσης του Ατζούν Ιλίτζαλι στην ΠΑΕ Βόλος και στην περιοχή του Βόλου γενικότερα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον σύλλογο και την πόλη, προσδοκώντας σημαντικές αναπτυξιακές και τουριστικές ευκαιρίες. Αυτή η κίνηση αναμένεται να φέρει θετικές αλλαγές και να δώσει νέα πνοή στον τοπικό αθλητισμό και οικονομία.

Πηγή: koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags