O Δικέφαλος αρχίζει την καμπάνια του στο Κύπελλο, υποδεχόμενος αύριο (19:00) τον Βόλο στην Τούμπα ενώ την Κυριακή (20:30) πάει να παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που αντιμετωπίζει παραδοσιακά δυσκολίες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να έκανε οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα από το παιχνίδι στην Φρανκφούρτη στο ματς με την Λαμία, ωστόσο αναμένεται αύριο κόντρα στον Βόλο να ανοίξει περισσότερο το rotation για να βάλει στην εξίσωση και περισσότερους παίκτες αλλά και να δώσει ανάσες σε κάποιους άλλους.

Αναμένεται να πάρει φανέλα για πρώτη φορά φανέλα βασικού ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς (για αυτό και έπαιξε βασικός με τον ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Λεβαδειακό), ενώ μοιάζει πιθανό να δούμε στην ενδεκάδα που θα αρχίσει το ματς και τους Λευτέρη Λύρατζη, Ιβάν Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο.

Ο Τόμας Μουργκ θα επιστρέψει αφού ήταν τιμωρημένος με την Λαμία, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού ο Στέφανος Τζίμας στην κορυφή της επίθεσης. Στη σημερινή προπόνηση θα κάνει τις δοκιμές ο Λουτσέσκου και θα αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα έχει μια εντελώς διαφορετική σύνθεση σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει στα πρώτα 24 ματς της σεζόν.

Πηγή: sfina.gr