Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρίβει τα χέρια του" ο Γιοβάνοβιτς - "Ψήνει" δίδυμο-φωτιά από τα αριστερά - Βρίσκονται με... κλειστά μάτια!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 09:27:00

Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς - "Ψήνει" δίδυμο-φωτιά στα αριστερά - Βρίσκονται με... κλειστά μάτια!

Sportdog Team
Χαμόγελα για Γιοβάνοβιτς - "Ψήνει" δίδυμο-φωτιά στα αριστερά - Βρίσκονται με... κλειστά μάτια!

Η συνύπαρξή τους έχει δώσει ορισμένα από τα πιο καλά ματς των Πράσινων την περσινή σεζόν.

Έπειτα από περίπου 1,5 μήνα απουσίας από την αγωνιστική δράση ο Χουάνκαρ ετοιμάζεται να μπει και πάλι στους αγώνες του Παναθηναϊκού, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την ακοή του μετά από την κροτίδα που δέχτηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ισπανός αριστερός μπακ αναμένεται να επανέλθει στην αριστερή πλευρά και φυσικά να συνυπάρξει με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος δείχνει ότι αρχίζει να βρίσκει και πάλι τα περσινά του πατήματα, πριν βέβαια υποστεί την ρήξη χιαστού.

Ο Αϊτόρ έδειξε σε τρομερή κατάσταση σκοράροντας στη νίκη 4-0 του Τριφυλλιού επί του ΟΦΗ και η επικείμενη επαναφορά του Χουάνκαρ στα αριστερά της άμυνας μόνο θετικά πράγματα μπορεί να φέρει για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι δύο παίκτες συνδυάζονται με... κλειστά μάτια από πέρυσι και δεν είναι τυχαίο το γεγονός με τις βοήθειες που είχε ο Αϊτόρ από τον Ισπανό μπακ, κατάφερε να σημειώσει 8 γκολ σε 11 ματς πριν τον τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απελπιστικά μόνος ο Λεσόρ, λύγισε στο τέλος ο Σλούκας - Δεν γίνεται ο ΠΑΟ να χάνει από την Εφές του 17%!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags