Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο ΚΑΠ για την αναβολή - Σε ποια αγωνιστική ξαναρχίζει το πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 17:01:00

Ξεκάθαρος ο ΚΑΠ για την αναβολή - Σε ποια αγωνιστική ξαναρχίζει το πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο ΚΑΠ για την αναβολή - Σε ποια αγωνιστική ξαναρχίζει το πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ)

Ο κανονισμός είναι σαφής για το πότε πρόκειται να επανεκκινήσει η αγωνιστική δράση μετά την αποχή των διαιτητών.

Οι διαιτητές έχουν αποφασίσει να απέχουν από τα καθήκοντά τους την ερχόμενη αγωνιστική της Super League και αυτό σημαίνει ότι δε θα παιχτεί η 14η ημέρα του πρωταθλήματος. Αυτό συνέβη εξαιτίας των ανατριχιαστικών απειλών που εκτοξεύτηκαν στο πρόσωπο του διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου μετά το ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό! Αυτή η ενέργεια ήρθε λίγο μετά το χτύπημα του καταστήματος του ρέφερι Αντρέα Γκάμαρη.

Το ερώτημα που προκύπτει και εύλογα είναι αν και πότε θα ξαναρχίσει η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα και κάπου εδώ μπαίνει στο κάδρο ο ΚΑΠ, ο οποίος είναι σαφής. Ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου αναφέρει ότι σε περίπτωση που η αναβολή γίνει στον β' γύρο, όπως συμβαίνει τώρα, τότε "το πρωτάθλημα συνεχίζεται υποχρεωτικά με την αναβληθείσα αγωνιστική και μετακυλίονται συναφώς οι χρονικά επόμενες αγωνιστικής". 

Συμπληρώνεται μάλιστα, ότι "ειδικά ως προς τη Super League 1, σε κάθε περίπτωση η απόφαση μίας διοργανώτριας αρχής περί αναβολής μίας ή περισσότερων αγωνιστικών, απαιτεί πλειοψηφία 2/3 των παρόντων μελών του Δ.Σ. αυτής". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λουκέτο" στο πρωτάθλημα, συμφώνησε και η ΕΠΟ - "Να βρει η κυβέρνηση ποιοι απείλησαν τον Παπαπέτρου"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags