Facebook Pixel Πρώην προπονητής του ΠΑΟ έχει βάλει στη μαύρη λίστα τον Εκόνγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 18:48:00

Πρώην προπονητής του ΠΑΟ έχει βάλει στη μαύρη λίστα τον Εκόνγκ!

Sportdog Team
Πρώην προπονητής του ΠΑΟ έχει βάλει στη μαύρη λίστα τον Εκόνγκ!

Σοβαρό πρόβλημα για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Δημοσίευμα από το Καμερούν αποκαλύπτει ότι υπάρχει ρήγμα ανάμεσα στον εκλέκτορα της εθνικής Καμερούν και του Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, με το στόπερ του Δικέφαλου να βρίσκεται στη μαύρη λίστα του άλλοτε τεχνικού του ΠΑΟ Ζοσέ Πεσέιρο. 

Αναλυτικά όσα είπε αξιωματούχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος:

«Ο προπονητής της Εθνικής Νιγηρίας, Ζοσέ Πεσέιρο, βρίσκεται υπό καθεστώς πίεσης από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχετικά με τις επιλογές του για τη λίστα των παικτών που θα έχει μαζί του στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Πεσέιρο έχει ήδη υποβάλει την προσωρινή λίστα στην Ομοσπονδία. Στην κορυφή της μαύρης λίστας βρίσκεται ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, ο οποίος παρά την καλή του πορεία με τον ΠΑΟΚ, είναι εκτός πλάνων του Πεσέιρο που έχει συμβιβαστεί με το δίδυμο των Ατζάγι και Μπάσεϊ για την βασική ενδεκάδα στο τουρνουά

Οι Ομερούο και Αβαζιέμ ήταν το εφεδρικό ζευγάρι κατά τη διάρκεια του πρόσφατου γύρου του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και ο προπονητής δεν είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο αρχηγός της εθνικής Νιγηρίας θα βρίσκεται στην λίστα για το σπουδαίο αυτό τουρνουά», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις ενός μέλους του Δ.Σ της Ομοσπονδίας: «Κοιτάξτε, υπάρχουν παίκτες εμπειρίας που είναι απαραίτητοι γύρω από μια ομάδα που πηγαίνει σε ένα διεθνές τουρνουά. Τέτοιες διοργανώσεις δεν είναι για δοκιμές νέων παικτών ή μη έμπειρων παικτών. Υπάρχει μια συζήτηση και φροντίζουμε ο προπονητής να ξανασκεφτεί τη στάση του σε παίκτες όπως ο Εκόνγκ, ο Μούσα και Μπαλογκούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για 11αδατο του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης - "Οκ" Σαββίδη για ακριβή αγορά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags