Ο Ιβάν Σαββίδης έχει συζητήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις κινήσεις που χρειάζονται το χειμώνα, ώστε ο ΠΑΟΚ να πετύχει όλους τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι δύο άνδρες έχουν καταλήξει στις επιλογές τους και αυτό επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης:
«Αν υπάρχει παίκτης που θα μας κάνει καλύτερους και θα βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί η ομάδα, τότε θα αποκτηθεί. Και τις περασμένες μεταγραφικές περιόδους τον χειμώνα είχαμε κάνει από μηδέν έως τρεις μεταγραφές, οπότε και φέτος εκεί θα κινηθούμε».
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει δεξί μπακ, με το όνομα του Βραζιλιάνου Ουίλιαμ να δεσπόζει στις φήμες αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν ζυμώσεις και για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο