Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σπάει... τα κοντέρ αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ - Έφτασε τις 50 συμμετοχές μέσα στο 2023
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 23:37:00

Σπάει... τα κοντέρ αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ - Έφτασε τις 50 συμμετοχές μέσα στο 2023

Sportdog Team
Σπάει... τα κοντέρ αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ - Έφτασε τις 50 συμμετοχές μέσα στο 2023

Φοβερή χρονιά κάνει ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά καθώς όπως έγινε γνωστό έχει ήδη φτάσει τις 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα σαν βασικός.

ΠΑΟΚ: Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι βρίσκεται σε μια πολύ κλειστή ομάδα παικτών στον κόσμο, σύμφωνα με το CIES Football Observatory, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να έχει ήδη παίξει μέσα στο ημερολογιακό 2023, 50 επίσημα παιχνίδια!

Ο Κροάτης γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είναι στην 8η θέση συνολικά στην Ευρώπη με τους τερματοφύλακες που έχουν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, μετρώντας ήδη 50 ματς στα… χέρια του σε μια ισοπαλία με τους Χάρι Λιούις, Λουκάς Σεβαλιέ, Λουκάς Χραντέτσκι, Γιαν Ζόμερ και Μαξίμ Κροκόμπ που επίσης έχουν από 50 αγώνες εντός του 2023.

Ο πολύ σημαντικος αριθμός αυτός για τον Κοτάρσκι αναμένεται να αυξηθεί μέχρι το φινάλε του έτους, αφού ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα μπροστά του δεδομένα ακόμα τέσσερα παιχνίδια (Βόλος εντός για το Κύπελλο, Ελσίνκι εντός, Κηφισιά εκτός και ΟΦΗ εντός).

Οπότε εύκολα και αν όλα κυλήσουν ομαλά ο νεαρός πορτιέρε θα φτάσει τουλάχιστον τα 54 παιχνίδια μέσα στο 2023 που αναμφίβολα είναι μια σεζόν ανάδειξης του μεγάλου ταλέντου του και καθιέρωσης του στον ΠΑΟΚ, όντας κατά γενική ομολογία ο κορυφαίος τερματοφύλακας μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για 11αδατο του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης - "Οκ" Σαββίδη για ακριβή αγορά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags