Facebook Pixel Παρέμβαση Σπανέα: ’’Να σταματήσει το πρωτάθλημα - Το κράτος βλέπει όλα εξ αποστάσεως...’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 23:07:00

Παρέμβαση Σπανέα: ’’Να σταματήσει το πρωτάθλημα - Το κράτος τα βλέπει όλα εξ αποστάσεως...’’

Sportdog Team
Παρέμβαση Σπανέα: ’’Να σταματήσει το πρωτάθλημα - Το κράτος τα βλέπει όλα εξ αποστάσεως...’’

Ο σύμβουλος διαιτησίας μίλησε για την αποχή των ρέφερι.

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σπανέας, με τον Σύμβουλο της Ένωσης Διαιτητών και μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την απόφαση των ρέφερι για αποχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχει σημασία ποιος φταίει , αλλά ότι το κράτος τα βλέπει όλα αυτά εξ αποστάσεως. Εγώ θα μιλήσω προσωπικά, γιατί όταν έχει εκ διά μέτρου αντίθετη άποψη, γίνεσαι αντιπολίτευση. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά η πολιτεία τρέχει να φέρει στεφάνι αν πεθάνει κάποιος και τώρα θα έπρεπε να ήταν η πρώτη που θα στήριζε τους διαιτητές και να σταματούσε πρώτη το πρωτάθλημα , γυρίζοντας τον χρόνο πίσω.

Οι ξένοι δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με εμάς, πάλι τα ίδια θα γίνουν κανονικά έπρεπε να πατήσουν το κουμπί και να πούνε στοπ. Εγώ στη θέση τους θα έκανα αποχή το VAR την επόμενη εβδομάδα, μετά θα έκανα αποχή τους βοηθούς. Θα πρέπει να παρέμβει η πολιτεία, κάθετα, να σταματήσει το πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Ολυμπιακού για ΕΠΟ: "Στημένη διαιτησία στον Βόλο - Καλέστε τους διαιτητές σε μόνιμη αποχή μέχρι..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags