Facebook Pixel Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Εξελίξεις με Κουλιεράκη και Μίλαν - Γιατί "αποσύρονται" οι Ροσονέρι - Πόσα χρήματα ζήτησε ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 12:18:00

Εξελίξεις με Κουλιεράκη και Μίλαν - Γιατί "αποσύρονται" οι Ροσονέρι - Πόσα χρήματα ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Εξελίξεις με Κουλιεράκη και Μίλαν - Γιατί "αποσύρονται" οι Ροσονέρι - Πόσα χρήματα ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Οι Μιλανέζοι είχαν ψηλά στη λίστα τους τον στόπερ του Δικεφάλου, αλλά οι νέες εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα.

Στην απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη προχώρησε η Μίλαν, σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας και ο λόγος είναι ότι οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ κρίθηκαν ιδιαίτερα υψηλές.

«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης , ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, είχε κυκλωθεί με κόκκινο χρώμα στη μεταγραφική ατζέντα της διοίκησης των Μιλανέζων. Μόλις έκλεισε τα 20, με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και σχετικά ανέξοδο, ο Έλληνας αμυντικός ενσαρκώνει όλα τα χαρακτηριστικά του αμυντικού που θέλει η Μίλαν.

Παρά τον ανταγωνισμό που είχε γίνει όλο και πιο έντονος τις τελευταίες εβδομάδες, η Μίλαν ήταν πεπεισμένη ότι βρισκόταν σε καλό στάδιο στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Με τον παίκτη, για τον οποίο το να φορέσει τη φανέλα των Ροσονέρι θα ήταν όνειρο, έγινε βήμα βήμα. Με έρευνες και κολακείες που ξεκίνησαν εδώ και καιρό», τονίζεται αρχικά στο ρεπορτάζ των Ιταλών

Σχετικά με τις επαφές της Μίλαν με τον ΠΑΟΚ για τον Κουλιεράκη, η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Τις τελευταίες μέρες όμως, ιδού το κρύο ντους για την Μίλαν. Ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει πολύ περισσότερα από τα 10.000.000 ευρώ που είχαν αρχικά τοποθετηθεί ως βάση για διάλογο.

Σε αυτό το σημείο η Μίλαν υποχώρησε, επειδή κινδύνευε να εμπλακεί σε μια επικίνδυνη δημοπρασία στην οποία θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σύλλογοι με μεγαλύτερους οικονομικούς πόρους. Η Μίλαν ειναι καλύτερο να εστιάσει σε άλλους στόχους, πάντα με σκοπό να μην βιαστεί και να μην κάνει λάθος με μια αγορά που είναι κεντρική στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για 11αδατο του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης - "Οκ" Σαββίδη για ακριβή αγορά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags