Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ήρθε πρόταση 12 εκατ. για Ιωαννίδη, ενήμερος ο Γιοβάνοβιτς - Τον καλεί στα γραφεία ο Αλαφούζος, νέος… Λιβάι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 18:54:00

Ήρθε πρόταση 12 εκατ. για Ιωαννίδη, ενήμερος ο Γιοβάνοβιτς - Τον καλεί στα γραφεία ο Αλαφούζος, νέος… Λιβάι!

Οι Μιχείες

Η απόφαση του Τριφυλλιού και η δήλωση του Σέρβου κόουτς. Δεν έχουν... Stop οι "σειρήνες" από την Ευρώπη για τον Έλληνα φορ και μάλιστα ήδη ήρθε και η πρώτη μεγάλη και επίσημη προσφορά. Τι θα κάνουν οι Πράσινοι και οι ομοιότητες με τον άσο της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Ιωαννίδης/ Βαγιαννίδης/Τσέριν είναι, με αυτή την σειρά, τα τρία μεγάλα πρότζεκτ του σημερινού Παναθηναϊκού. Τρεις διεθνείς παίκτες, 23χρονος ο φορ/24χρονος ο χαφ/ 22χρονος ο μπακ, που άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, έχουν προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και μπορούν - σύμφωνα τουλάχιστον με τους ατζεντηδες τους - να πάνε στο κλαμπ προτάσεις από 4,5 ως και 12.000.000 ευρώ!!!

Τι κάνει ο Παναθηναϊκός για τον Ιωαννίδη; Σχετικά πρόσφατα του έκανε γενναία αναπροσαρμογή αποδοχών (καθαρίζει πλέον κοντά στις 500.000€ ετησίως), με επέκταση του συμβολαίου του. Κατά κάποιο τρόπο έχει δέσει το γάιδαρό του. 

Ενδεχομένως όμως, να του κάνει νέα, γερή αύξηση αποδοχών τους προσεχείς μήνες, αφού αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πιο επιδραστικός/καταλυτικός σέντερ φορ για την ομάδα του στην Big 4 και όμως παίρνει αισθητά λιγότερα από τον (αναπληρωματικό του πλέον) Σπόραρ των 900.000 ευρώ αλλά και από τους Λιβάι Γκαρσία, Πόνσε, Γιοβετιτς, Ελ Κααμπί, Σαμάτα ακόμη κι από τον Μορόν. 

Με τη σεζόν που τρέχει ο Ιωαννίδης και με το όνομα του να εμφανίζεται στα περισσότερα ευρωπαϊκά scouting department, είναι φυσικό επακόλουθο να σκάνε η μία μετά τις άλλες οι προτάσεις για αγορά του. Είτε το Γενάρη, είτε πολύ περισσότερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήδη και σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα agents, ο Παναθηναϊκός φέρεται να αρνήθηκε πρόταση 12.000.000 ευρώ (συνολικά μαζί με το μπόνους) για τον Φώτη ιωαννίδη από γνωστή γερμανική ομάδα. Μιλάμε για προσφορά υπερτριπλάσια της τωρινής χρηματιστηριακής του αξίας, η οποία φτάνει τα τριάμισι εκατομμύρια ευρώ.

Πιθανότατα η ομάδα αυτή να πρόκειται για την Αιντραχτ Φρανκφούρτης, αν και το όνομά της ενδιαφερόμενης... Γερμανίδας, σίγουρα το ξέρει καλύτερα ο ατζέντης του άσου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. 

Η ουσία είναι πως ο Αλαφούζος δεν συγκινήθηκε από την εν λόγω σούπερ προσφορά και θα θελήσει πολύ περισσότερα για να τον παραχωρήσει - αν τελικά τον παραχωρήσει το καλοκαίρι - από τα 12 εκατομμύρια.

Μια υπόθεση, αυτή του Ιωαννίδη, που θυμίζει πάρα πολύ εκείνη του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ (που επίσης ανήκει κατά 35 η 40% στην Μπειταρ ενώ ο Ευβοιώτης φορ ουσιαστικά αποτελεί συνιδιοκτησια με τον Κομπότη), οποίος πέρυσι έκανε με τη σειρά του μια σούπερ σεζόν, με την αγοραστικη τιμή του να ανεβαίνει συνέχεια. Φτάνοντας τον Αύγουστο ακόμα και τα 20 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως, αρνήθηκε ο Μελισσανίδης και έτσι δεν τον πούλησε στη Λανς.

 Ενδεχομένως και ο Αλαφούζος το ερχόμενο καλοκαίρι να πράξει κάτι ανάλογο με την περίπτωση του Ιωαννίδη, πόσο μάλιστα αν ο Παναθηναϊκός έχει πάρει και αυτός το πρωτάθλημα, όπως το είχε πάρει η ΑΕΚ πέρσι!

Και κάτι τελευταίο... Ιωαννιδικό: δεν είναι τυχαίο το τάιμινγκ που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη γιορτή των βραβείων του ΠΣΑΠΠ είπε πώς Ιωαννίδης δεν θα φύγει και δεν πωλείται από τον Παναθηναϊκό! Κι αυτό αφού το είπε ο Σέρβος τεχνικός προφανώς γνωρίζοντας πως οι πράσινοι ήδη είχαν απορρίψει την πρόταση 12 εκατομμυρίων ευρώ της γερμανικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελική εισήγηση Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο - Ο 11αδάτος παίκτης που ζήτησε - "Ακυρώθηκε" μεταγραφή του ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags