Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Μεταγραφή... τίτλου για ΠΑΟΚ - "Εξτρέμ σβούρας με έκρηξη και ταχύτητα" - Πρόταση 3.2 εκατ. από Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-08 10:00:00

Μεταγραφή... τίτλου για ΠΑΟΚ - "Εξτρέμ σβούρας με έκρηξη και ταχύτητα" - Πρόταση 3.2 εκατ. από Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεταγραφή... τίτλου για ΠΑΟΚ - "Εξτρέμ σβούρας με έκρηξη και ταχύτητα" - Πρόταση 3.2 εκατ. από Σαββίδη!

Υποβιβάστηκε η ομάδα του, ταιριάζει σε Λουτσέσκου! Ο Δικέφαλος είχε προσπαθήσει να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα, είχε καταθέσει μάλιστα και μία τεράστια προσφορά, όμως τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστές και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά σε Ελλάδα και Ευρώπη και, φυσικά, η κουβέντα που έχει αρχίσει τώρα αφορά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, ήδη το όνομα του Βραζιλιάνου μπακ Ουίλιαμ βρίσκεται στο προσκήνιο, ως μεταγραφή από τη χώρα του καφέ που μπορεί να καλύψει το ζήτημα που υπάρχει στα δεξιά τής αμυντικής τετράδας - Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για έναν παίκτη που θα δίνει από τα δεξιά όσα και ο Μπάμπα Ραχμάν από τα αριστερά.

Εξτρέμ από τη λίστα Μπότο - 2,5 εκατ. ευρώ η πρόταση του ΠΑΟΚ - Τον παίρνει τώρα μπρι παρά;

Μόνο που η περίπτωση του Ουίλιαμ φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη από την αγορά τής Βραζιλίας, καθώς το κλαμπ έχει ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί: Τον Γέφερσον Σοτέλδο! Ο 26χρονος διεθνής Βενεζολάνος εξτρέμ είχε φτάσει κοντά στον Δικέφαλο και το καλοκαίρι του 2022, λίγο μετά από την έλευση του Νάρει στον Δικέφαλο, αλλά τελικά δεν είχε προχωρήσει η συμφωνία μαζί του.

Τότε οι ασπρόμαυροι (μέσω του Ζοσέ Μπότο που τον είχε στη λίστα του) τα είχαν βρει με τον παίκτη αλλά δεν είχε προκύψει συμφωνία και με την Τίγκρες. Οι Μεξικανοί ζητούσαν κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του ως οψιόν αγοράς, ο Δικέφαλος πρότεινε να δώσει 700.000 ευρώ για τον δανεισμό του και να μπει στα 2,5 εκατ. ευρώ η οψιόν, και τελικά δεν είχε προχωρήσει το θέμα του.

Τελικά είχε καταλήξει στη βραζιλιάνικη Σάντος, η οποία όμως τα χαράματα της Πέμπτης υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος! Με αποτέλεσμα, τώρα, να ψάχνει για να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια - Ειδικά εκείνα που είναι πιο υψηλά!

Market value στα 5 εκατ. ευρώ - "Έκρηξη, ταχύτητα, διαγώνια κίνηση - Ταιριάζει στον ΠΑΟΚ"

Με αποτέλεσμα το όνομα του Σοτέλδο, που είχε συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ μέσω του Ζοσέ Μπότο, να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο. Ο 26χρονος άσος παίζει σε όλες τις θέσεις περιμετρικά της επίθεσης, είναι διεθνής και το market value που έχει ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ. Το sportdog επικοινώνησε με τον Άκη Αχλατλή, δημοσιογράφο που γνωρίζει το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία, για να συγκεντρώσετε πληροφορίες.

"Γενικά δεν είχε καλή παρουσία, αλλά έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις και με την εθνική του ομάδα και ανεβηκε. Είναι παίκτης αξίας, βέβαια, εξτρέμ, με πολύ καλή έκρηξη και ταχύτητα, αλλαγή ταχύτητας, σβούρας", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια προσθεσε: "Θα πιάσει στην αριστερή γραμμή, εκεί παίζει κυρίως, αν και δεξιοπόδαρος. Γιατί κάνει αυτή τη διαγώνια κίνηση που αρέσει πολύ στoυς προπονητές. Θεωρώ ότι είναι παίκτης που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Μπέου για διαιτησία, ανθρωπάκια και... Φιλιππινέζες: "Αλλοίωση με ΠΑΟΚ, μόνο ντροπή"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags