Παράλληλα, ο 32χρονος υποστήριξε ότι η ομάδα του Μάντζιου χρειάζεται να αποκτήσει 2-3 παίκτες ποιοτικούς μπροστά για να μπορέσει να κοιτάξει ψηλότερα στην βαθμολογία, ενώ επεσήμανε ότι η απουσία του Λουίς Πάλμα φαίνεται.

"Ο Μορόν είναι ένας ποιοτικός σέντερ φορ και θεωρητικά δίκαια αναδείχθηκε MVP τον Νοέμβριο στο Πρωτάθλημα. Είναι ο παίκτης που έλειπε από τον Άρη τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε για έναν σέντερ φορ που σκοράρει, κλέβει μπάλες, είναι δυνατός και κινητικός. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει και παραπάνω τέρματα στο Πρωτάθλημα. 

Δεν θέλω να αδικήσω τον Καμαρά και τους Γκρέι, αλλά ο Μορόν είναι ο επιθετικός που έψαχνε ο Άρης και δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αν ο Άρης έπαιρνε γκολ και από τους υπόλοιπους παίκτες θα ήταν στην τετράδα και κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου. Του λείπουν τα γκολ και η απουσία του Πάλμα φαίνεται. 

Ο Άρης αν θέλει να πάει βήματα προς τα πάνω θα πρέπει να πάρει 2-3 παίκτες ποιοτικούς που θα βοηθήσουν τον Μορόν μπροστά. Επιθετικά είναι το πρόβλημα του Άρη γιατί αμυντικά όλοι οι παίκτες του συλλόγου μπορούν να σταθούν σε οποιαδήποτε από τις ομάδες που είναι από πάνω του στην βαθμολογία. Ο Παναγίδης είναι ένας ελπιδοφόρος παίκτης και μακάρι να σταθεί και να αρχίσει να σκοράρει για να βοηθήσει τον Άρη. 

Δεκάρι δεν ξέρω αν χρειάζεται η ομάδα γιατί περιμένουμε να επιστρέψει και ο Μανού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Γκαρθία θα μπει σταδικά και θα προσπαθήσει να επανέλθει εκεί που ήταν. Ο Άρης πρέπει να πάρει πάση θυσία τα επόμενα ματς που ακολουθούν για να πλησιάσει την τετράδα. Βλέπετε όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς φέτος'".