Γιώργος Φασόλης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διαιτητής όπου μίλησε για την απόφαση των ρέφερι να δηλώσουν κώλυμα για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αυτή η κίνηση είναι δύσκολη αλλά και μπορεί να αλλάξει καταστάσεις στα ελληνικά γήπεδα.

«Πρόκειται για μία δύσκολη και μεγάλη κίνηση και αν δεν μπορέσουν ούτε τώρα να πιέσουν καταστάσεις, το ελληνικό ποδόσφαιρο τελειώνει, όχι μόνο η διαιτησία. Θα πρέπει να κινηθεί η Κυβέρνηση και ο κύριος Βρούτσης, ας το κλείσουν και ας το φτιάξουν λειτουργικό. Όσα έχουν συμβεί εδώ και 20 χρόνια, οφείλονται στην μη ύπαρξη της επαγγελματικής διαιτησίας στέλνοντας τους διαιτητές στις Ενώσεις. 

Πρέπει να γίνουν απόρρητοι οι ορισμοί των διαιτητών, να το ξέρουν μόνο οι διαιτητές και όχι όπως είδα τον Τάσο Παπαπέτρου που δεν ήξερε τι να κάνει. Πρώτον δεν πρέπει να υποχωρήσουν για αυτή την αγωνιστική και δεύτερον αν δεν τους προστατέψουν στην πράξη να μην κατέβουν να παίξουν. Πολλοί διαιτητές είναι ευάλωτοι στις πιέσεις και θα πρέπει να γίνουν κινήσεις ώστε οι διαιτητές να επιστρέψουν στους συνδέσμους τους», είπε ο Γιώργος Φασόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίσιμα 24ωρα για τον αστυνομικό - 464 προσαγωγές για τα επεισόδια - Ατάκα φωτιά Οικονόμου για τη δολοφονική επίθεση