Facebook Pixel ΕΠΟ: Χαμός με Κούγια! Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα - Αυτός ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-08 14:20:00

Χαμός με Κούγια! Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα - Αυτός ο λόγος

Sportdog Team
Χαμός με Κούγια! Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα - Αυτός ο λόγος

Μπλεξίματα για τον γνωστό ποινικολόγο καθώς όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (8/12) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε δίωξη για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναργειακού με τον Κόρινθο.

ΕΠΟ: Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στον αγώνα του Παναργειακού με την Κόρινθο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τον Αλέξη Κούγια σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται στον διαιτητή της αναμέτρησης, Πουλόπουλο, προσπαθώντας να του κατεβάσει το σορτσάκι, περιστατικό που προκάλεσε την πειθαρχική δίωξη του γνωστού ποινικολόγου από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κ.Μαργαρίτη. 

"Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 12-11-2023 στο Άργος, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων «ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ» - «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αλέξιος Κούγιας εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο, έχοντας ο ίδιος την ιδιότητα του Προέδρου του ποδοσφαιρικού σωματείου «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4,19, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Μέγας τζογαδόρος ο Αταμάν, αλλά με εκ περιτροπής ηγέτη δεν γίνεται δουλειά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags