Άρης: Η αναβολή της αγωνιστικής λόγω της αποχής των διαιτητών έχει διπλή ανάγνωση για τον Άρη. Από τη μία ίσως να μην είναι ευνοϊκή από την άποψη ότι η ομάδα άρχισε να πιάνει ρυθμό και να βγάζει στοιχεία της αγωνιστικής ταυτότητας που επιθυμεί ο Άκης Μάντζιος. Από την άλλη, ωστόσο, δίνεται λίγος χρόνος στην ομάδα να δουλέψει, αλλά και σε κάποιους από τους… πρώην και νυν τραυματίες να κερδίσουν χρόνο.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Ρουπ και Σαβέριο. Αμφότεροι θα πάρουν περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων και ιδιαίτερα ο δεύτερος ενδεχομένως να αρχίζει να παίρνει και λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη, σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματίες, ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Φράνκο Φεράρι. Ο Αργεντινός, μετά το ματς στο Βόλο, όπου έπαιξε με ένεση, δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει ακόμη, καθώς εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί το γόνατό του.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό πλέον να μην προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα παιχνίδια μέσα στο 2024. Προφανώς πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της κατάστασής του, αλλά και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο πρόγραμμα, με την αποχή των διαιτητών.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τη ζωή δίνει ο Αστυνομικός! Ένταση στο Αλλοδαπών - Μπλόκο Αστυνομίας σε Ολυμπιακούς