Facebook Pixel Super League: Απίστευτο! Πρώην παίκτης ελληνικής ομάδας συνελήφθη για οπλοκατοχή (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-08 16:25:00

Απίστευτο! Πρώην παίκτης ελληνικής ομάδας συνελήφθη για οπλοκατοχή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Πρώην παίκτης ελληνικής ομάδας συνελήφθη για οπλοκατοχή (ΦΩΤΟ)

Μπλεξίματα με τον νόμο φαίνεται ότι έχει ξένος πρώην παίκτης που πέρασε και από ελληνική ομάδα μιας και συνελήφθη για κατοχή όπλων.

Σιμόν Βούκσεβιτς: Πρόβλημα με τον νόμο έχει ο Μαυροβούνιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που το 2014 αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό, αλλά παλιότερα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μιας και όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές της Σερβίας συνελήφθη για οπλοκατοχή έχοντας πάνω του 126 σφαίρες και τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία να σημειώνουν ότι ήθελε να φύγει με προορισμό το Μαυροβούνιο και πλέον μπορεί να κρατηθεί για 30 ημέρες.

Ο Σιμόν Βούκσεβιτς μετρά στην καριέρα του συνολικά 311 συμμετοχές με 44 γκολ και 35 ασίστ, ενώ με τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας αγωνίστηκε 34 φορές, πετυχαίνοντας 2 γκολ και 7 ασίστ, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Παρτιζάν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπλάκμπερν και Ενωση Παραλιμνίου, με τον ίδιο να είναι διεθνής 45 φορές με την Εθνική Μαυροβουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή... τίτλου για ΠΑΟΚ - "Εξτρέμ σβούρας με έκρηξη και ταχύτητα" - Πρόταση 3.2 εκατ. από Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags