Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: 9 εκατομμύρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά όχι από Σαββίδη - "Πάρε όποιον θες" σε Λουτσέσκου - Έκλεισε ο πρώτος
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-10 16:30:00

9 εκατομμύρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά όχι από Σαββίδη - "Πάρε όποιον θες" σε Λουτσέσκου - Έκλεισε ο πρώτος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
9 εκατομμύρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά όχι από Σαββίδη - "Πάρε όποιον θες" σε Λουτσέσκου - Έκλεισε ο πρώτος!

Έξτρα χρήματα για μεταγραφές και ποιος πάει στον Γκαρσία! "Εντολή" να φέρει όποιον παίκτη θέλει έχει ο Ρουμάνος προπονητής ενόψει Ιανουαρίου, καθώς στα ταμεία υπάρχει ένα ποσό που δεν υπολόγιζαν. Πώς προέκυψε, η πρώτη κίνηση και ποιοι φεύγουν...

Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα γίνονται στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, καθώς είναι σαφές ότι τόσο σε επίπεδο διοίκησης, δηλαδή Ιβάν Σαββίδη, όσο και στο τεχνικό επιτελείο επικρατεί ενθουσιασμός για την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση τού Conference League.

Σε έναν όμιλο που ναι μεν ήταν βατός, από τη στιγμή που μόνο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και τεράστιο μπάτζετ, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση ήδη από την προτελευταία αγωνιστική και, τώρα, στο παιχνίδι με την Ελσίνκι στην Τούμπα θα είναι άνετοι.

Αυτός θα είναι 11αδάτος σίγουρα εναντίον της Ελσίνκι - 9 εκατ. ευρώ στα ταμεία - Έρχεται μεταγραφή!

Μπορεί το τελευταίο παιχνίδι στον ευρωπαϊκό όμιλο να είναι άνετο για τον Δικέφαλο, αλλά δεν θα είναι χαλαρό. Γιατί οι Θεσσαλονικείς ναι μεν δεν καίγονται για βαθμούς, αλλά θέλουν αφενός τη νίκη που θα φέρει νέα έσοδα αλλά και θα συνεχίσουν να έχουν στη βιτρίνα έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάμιαν Κοτάρσκι, που φέτος δεν θα χάσει ούτε λεπτό σε ευρωπαϊκά ματς - Προφανώς ο λόγος είναι για να παραχωρηθεί με το υψηλότερο δυνατό τίμημα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο διεθνής Κροάτης άσος έχει κάνει σπουδαία παιχνίδια εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία και Αγγλία για την περίπτωσή του. Οι Θεσσαλονικείς δεν είναι αρνητικοί, το ποσό που έχουν μαρκάρει είναι μίνιμουμ τα 13 εκατ. ευρώ, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάντα είναι η καλύτερη διαφήμιση και θα είναι τεράστια έκπληξη αν μείνει στον πάγκο ο Κοτάρσκι για να παίξει ο Ζίβκοβιτς!

Ο Δικέφαλος άλλωστε είναι ήδη πολύ ωφελημένος από τη συμμετοχή του στο Conference League, καθώς ήδη έχει βάλει στα ταμεία του σχεδόν 9 εκατ. ευρώ (μαζί με το market pool)! Σε μια εποχή που οι ελληνικές ομάδες που είναι στο Europa League δεν βλέπουν καθόλου αρνητικά το ενδεχόμενο να συνεχίσουν στo Conference, ο ΠΑΟΚ ήδη έχει πάρει την απευθείας πρόκριση και έχει 9 εκατ. ευρώ στα ταμεία του.

Ένα μέρος από αυτά τα λεφτά, άλλωστε, είναι που θα δοθεί για τη μεγάλη μεταγραφή του χειμώνα. Και εξηγούμαστε: Οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν περισσότερους από έναν παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Δεν είναι τυχαίο ότι, μίνιμουμ, ψάχνουν για δεξιό μπακ και επιθετικό. Η πληροφορία από τη συμπρωτεύουσα, όμως, αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και του έχει επισημάνει ότι από τη στιγμή που η ομάδα προκρίθηκε και θα παίζει μέχρι τον Μάρτη στην Ευρώπη, μπορεί να φέρει παίκτη τής αρεσκείας του, που να κάνει τη διαφορά. Άρα να είναι επίπεδου και να χρειάζονται χρήματα για την έλευσή του.

Ποιος μπορεί να είναι αυτός και σε ποια θέση μπορεί να παίζει; Εμείς θα πούμε ότι καλό είναι να κρατήσετε το όνομα του Βραζιλιάνου δεξιου μπακ Ουίλιαμ στο μυαλό σας, που φαίνεται ότι έχει το επαγγελματικό και οικονομικό κίνητρο για να έρθει στην Ελλάδα.

Κι αυτός που μπορεί να φύγει... - Σέντερ φορ με

Πέρα από τον Λύραντζη, που το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό τού Πάμπλο Γκαρσία, υπάρχει η περίπτωση να φύγει κι άλλος παίκτης - Άρα να έρθει κάποιος άλλο στη θέση του.

Ποιος είναι ο υποψήφιος για αποχώρηση; Ο Αλί Σαμάτα, που ναι μεν έχει πάρει τα πάνω του το τελευταίο διάστημα και έχει αρχίσει να σκοράρει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ενθουσιάσει κανένα με την παρουσία του. Υπό προϋποθέσεις δηλαδή οι Θεσσαλονικείς μπορεί να ήταν θετικοί για την αποχώρησή του.

Σε κάθε περίπτωση κρατήστε στο μυαλό σας ότι υπάρχει περίπτωση να ανοίξει και θέμα επιθετικού στον ΠΑΟΚ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Αναστασιάδη με εντολή Σαββίδη - Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ - "Απάντηση" 10 εκατ. σε... ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags