Facebook Pixel Κώστας Κετσετζόγλου: Το είπε στον "αέρα" ο Κετσετζόγλου - Πληροφορία για την απόφαση Μητσοτάκη - Έτσι θα κλείσουν τα γήπεδα;
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-11 11:14:00

Το είπε στον "αέρα" ο Κετσετζόγλου - Πληροφορία για την απόφαση Μητσοτάκη - Έτσι θα κλείσουν τα γήπεδα;

Sportdog Team
Το είπε στον "αέρα" ο Κετσετζόγλου - Πληροφορία για την απόφαση Μητσοτάκη - Έτσι θα κλείσουν τα γήπεδα;

Μια παραλλαγή της απόφασης που σκέφτεται να πάρει η Κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την οπαδική βία, παρουσίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στις 12:30 η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει την απόφασή της για τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν να αναφέρουν ότι θα οδηγηθεί σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα αθλήματα.

Παρόλα αυτά, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου, σε ρεπορτάζ του στον bwinΣΠΟΡFM 94,6, αποκάλυψε ότι στις σκέψεις της Κυβέρνησης υπάρχει και μια παραλλαγή της παραπάνω απόφασης.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν αποκλείεται να αποφασιστεί να γίνονται κεκλεισμένων μόνο οι αγώνες ποδοσφαίρου και όχι όλων των αθλημάτων, κάτι που περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί σε λίγη ώρα.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι δεν έχει καμία λογική -ούτε μπορεί να λύσει κάπως το πρόβλημα της βίας- το ν’ αδειάσουν τα γήπεδα και από τους φυσιολογικούς φιλάθλους πλην αυτών που κάνουν τα επεισόδια.

Αναρωτήθηκε λοιπόν γιατί να τιμωρηθούν όλες οι ομάδες για έκτροπα που (στην προκειμένη περίπτωση) τα έκαναν οπαδοί του Ολυμπιακού και στάθηκε στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο μέτρο το εισηγείται ο υπουργός που βαρύνεται με το φιάσκο του αιώνα στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ο 18χρονος που ομολόγησε την επίθεση στον αστυνομικό (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags