Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Premier-Bundesliga για βασικό της ΑΕΚ - Ηχηρή απάντηση Μελισσανίδη - Κατηγορούν Μαρτίνεθ για τον Χουάνγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-11 18:56:00

Premier-Bundesliga για βασικό της ΑΕΚ - Ηχηρή απάντηση Μελισσανίδη - Κατηγορούν Μαρτίνεθ για τον Χουάνγκ!

Οι Μιχείες
Premier-Bundesliga για βασικό της ΑΕΚ - Ηχηρή απάντηση Μελισσανίδη - Κατηγορούν Μαρτίνεθ για τον Χουάνγκ!

Τα αγγλικά του κόουτς και τι συνέβη πριν την απόλυσή του. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης που κάνει "γκελ" στο εξωτερικό και πώς... απαντάει η Ένωση, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι αδικημένος από τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και όλα όσα αναφέρουν στου Ρέντη πλέον για τον πρώην προπονητή της ομάδας. Από τα αγγλικά που δεν ήξερε μέχρι τον γυμναστή και τον Σκάρπα.

ΜΑΡΤΙΝΕΘ: Απολύθηκε και πλέον -εκ των υστέρων βεβαίως- του φορτώνουν όλα τα... στραβά και τα ανάποδα του Ολυμπιακού και του Ρέντη!! Το τελευταίο και πιο... διασκεδαστικό που του καταλογίζουν είναι πως δεν μιλούσε καλά αγγλικά! Για την ακρίβεια τα... μιλούσε με ισπανική προφορά και έτσι - υποστηρίζουν - δεν τον καταλάβαιναν οι περισσότεροι από τους μη Ισπανόφωνους ερυθρόλευκους!! Τουλάχιστον όπως ενημερωθήκαμε σχετικώς, ο Καρβαλιάλ εκτός από κόουτς είναι και ο... Μίστερ Linguaphone αφού μιλάει 5 ξένες γλώσσες! Προηγουμένως στον Μαρτίνεθ είχαν ρίξει ευθύνες για τους πολλούς τραυματισμούς και τις λανθασμένες αποθεραπείες, παρότι ο Ολυμπιακός διαθέτει στου Ρέντη ένα υπερσύγχρονο κέντρο αποθεραπείας/ αποκατάστασης. Γιατί έφταιγε ο Ισπανός; Επειδή το καλοκαίρι επέμενε και έφερε μαζί του, στο δικό του τιμ δηλαδή, έναν συμπατριώτη του γυμναστή αποκατάστασης (Σάντσες, αν δεν κάνω λάθος), τον οποίο εμπιστευόταν τυφλά σε αυτά τα θέματα. Παρεμπιπτόντως ο εν λόγω Ισπανός είχε απολυθεί νωρίτερα (πιο πριν) από τον κόουτς, με τον Μαρτίνεθ να μην θέτει βέτο τότε, με αφορμή την υπόθεση Σκάρπα. Πρόχειρα να θυμίσω πως στον Μαρτίνεθ μεταξύ άλλων... χρεώθηκαν -διαβάζοντας πάντα τα ρεπορτάζ- τόσο η καλοκαιρινή αποχώρηση του "παικταρά" Ιν Μπεόμ Χουάνγκ (αν και ο Νοτιοκορεάτης ήταν εκείνος που είχε ζητήσει να φύγει από τον Ολυμπιακό, φτάνοντας ακόμη και στον... εκβιασμό) αλλά και ότι είχε για 2,5 μήνες εκτός δράσης τον Ποροζό ενώ μετά τον έχρισε υπεραπαραίτητο (θυμίζω βέβαια το πρόβλημα με τον λάθος προγραμματισμό που έγινε, όσον αφορά στο όριο των ξένων, με τους Εσε, Ροντινέι, Καμαρα, Ελ Κααμπί και Ορτέγκα να προτιμούνται). Τελικά ο Μαρτίνεθ προπονητής ήταν ή οι... πληγές του Φαραώ;

ΠΑΟΚ: Είναι η ομάδα του Big 4 που πλήττεται περισσότερο από το μέτρο της Κυβέρνησης για 2μηνο κεκλεισμένων των θυρών στους αγώνες της Superleague. Kι αυτό αφού έχει να δώσει σε αυτό το διάστημα και τα τρία μεγάλα ντέρμπι εντός έδρας. Δηλαδή θα παίξει πλέον σε άδεια Τούμπα τα ματς με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ποιος τον ακούει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και όχι μόνο. Και δικαίως...

ΜΟΥΚΟΥΝΤΙ:  Τον περασμένο Ιούλιο ο Μελισσανίδης είχε αρνηθεί πρόταση plus 8.000.000 ευρώ από την Λάνς, για τον θηριώδη Γαλλοαφρικανό στόπερ. Με τη ΑΕΚ έχει συμβόλαιο ως το 2026 ενώ της κόστισε ελάχιστα αφού το καλοκαίρι του 2022 αποκτήθηκε βασικά ως ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν. Στην Ελλάδα , υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα και με βασικό του παρτενέρ τον Βίντα, έχει απογειωθεί, σε βαθμό που να απασχολεί ξανά τα  scouting department κλαμπ από τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πάμε τώρα και στο ...ψαχνό: σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα agents 2 συγκεκριμένες ομάδες, η μία από την Premier League και η άλλή από την Bundesliga, τον έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο για τη χειμερινή περίοδο. Δεν γνωρίζω αν έχει ενημερωθεί σχετικά η ΑΕΚ, το πιο πιθανό πάντως είναι το μεγάλο γερμανικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μουκουντί, δηλαδή η Rogon, να είναι ήδη ενήμερη. Βεβαίως δύσκολα η Ένωση θα ενδώσει σε μια χειμερινή πώληση του, ακόμη πιο δύσκολα μάλιστα αν έχει προκριθεί στο Conference League! Όσον αφορά στις απαιτήσεις της, σίγουρα το ποσό θα είναι 8ψηφιο και θα έχει το ένα μπροστά. Επειδή πάντως ο Μουκουντί τα πηγαίνει σούπερ στην ΑΕΚ, είναι σε καλή ηλικία, με χαρακτηριστικά περιζήτητα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και με σημαντική μεταπωλητική αξία, το βλέπω ως  αρκετά πιθανό κάποια στιγμή από πλευράς κλαμπ να γίνει προσπάθεια επέκτασης του συμβολαίου του, με αναπροσαρμογή αποδοχών (οι τωρινές δεν είναι χαμηλές αλλά ο Καμερουνέζος στόπερ οριακά είναι στην κορυφαία 10άδα των κιτρινόμαυρων συμβολαίων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε διπλό μεταγραφικό deal ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη - Ματσόκι λόγω αποχώρησης - Βέρντε για ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags