Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή Καρβαλιάλ, Άλβες - Τζάμπα στον Ολυμπιακό παίκτης 3 εκατ. - "Ιδανικός για 3-5-2"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-11 20:34:00

Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή Καρβαλιάλ, Άλβες - Τζάμπα στον Ολυμπιακό παίκτης 3 εκατ. - "Ιδανικός για 3-5-2"

του Γιώργου Κτενά
Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή Καρβαλιάλ, Άλβες - Τζάμπα στον Ολυμπιακό παίκτης 3 εκατ. - "Ιδανικός για 3-5-2"

Έκπληξη με τον παίκτη που έρχεται στου Ρέντη! Χωρίς να ξοδέψει ευρώ, η ομάδα του Πειραιά εντάσσει στο δυναμικό της έναν παίκτη που θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και ο οποίος θα έρθει για να δώσει λύσεις ακόμα και στην αρχική 11αδα.

Ολυμπιακός: Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις δεξιών μπακ σε όλη την Πορτογαλία είναι εκείνη του Κοστίνια, της Ρίο Άβε, με market vaue στα 3 εκατ. ευρώ - Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες τής Πορτογαλίας και συμβόλαιο μέχρι το 2026. Έχει γεμάτη σεζόν, με εμφανίσεις, γκολ και ασίστ, και σαφώς μπορεί να έρθει και να πάρει την ευκαιρία.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει κλεισμένο τον 23χρονο άσο, καθώς η Ρίο Άβε ανήκει στο δίκτυο των ομάδων που έχει στην κατοχή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και, φυσικά, μπορεί να φέρει στο Λιμάνι όποιον παίκτη θέλει.

Η Ρίο Άβε μέχρι σήμερα πουλούσε το πολύ με 1 εκατ. ευρώ τους παίκτες της, αλλά με την παρουσία τού Βαγγέλη Μαρινάκη στο μετοχικό σχήμα τού πορτογαλικού συλλόγου δεν έχει κάτι τέτοιο νόημα πια - Τουλάχιστον όσον αφορά τις μετακινήσεις προς τον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Κοστίνια, άλλωστε, το είχατε διαβάσει από τις 16 Νοεμβρίου στο sportdog ως μια από τις λύσεις που υπάρχουν στον πορτογαλικό σύλλογο, μαζί με εκείνα του αριστερού μπακ Φάμπιο Ρονάλντο αλλά και του χαφ Γκούγκα (-που είχε θητεία στον Παναιτωλικό) και απασχολούν τους Πειραιώτες.

"Αθλητικός, ταχυδυναμικός, έξυπνος - Τον προτιμώ από Ροντινέι - Ισορροπημένος και καλός τακτικά"

Δημήτρη, τι παίκτης είναι ο Κοστίνια που έχει κλείσει ο Ολυμπιακός για το ρόστερ του;

"Είναι φουλ μπακ, δεξιός, έχει πάρει πολλά παιχνίδια φέτος, κάτι που σημαίνει ότι στηρίζεται σε αυτόν ο προπονητής του. Είναι αθλητικός μπακ, αλλά νομίζω ότι είναι παίκτης που ταιριάζει περισσότερο στο 3-5-2. Βοηθάει μπροστά, αλλά δεν είναι εξτρέμ. Είναι ταχυδυναμικός, έξυπνος, και βελτιωνεται διαρκώς".

Τι μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό;

"Στον Ολυμπιακό μπορεί να βοηθήσει, γιατί είναι καλός τακτικά και με καλή τακτική παιδιά".

Σε σχέση με τον Ροντινέι;

"Από το Ροντινέι θα τον προτιμούσα, γιατί είναι περισσότερο ισορροπημένος. Δεν έχει την ντρίπλα και την τεχνική τού Ροντινέι αλλά είναι καλός και αξιόπιστος παίκτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Premier-Bundesliga για βασικό της ΑΕΚ - Ηχηρή απάντηση Μελισσανίδη - Κατηγορούν Μαρτίνεθ για τον Χουάνγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags