Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τέτοια εχθρότητα από εποχή Χούντας - Χωρίς κόσμο στο πιο κρίσιμο ματς"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-12 09:57:00

Οργή στον Ολυμπιακό για την Κυβέρνηση: "Τέτοια εχθρότητα από εποχή Χούντας - Χωρίς κόσμο στο πιο κρίσιμο ματς"!

Sportdog Team
Οργή στον Ολυμπιακό για την Κυβέρνηση: "Τέτοια εχθρότητα από εποχή Χούντας - Χωρίς κόσμο στο πιο κρίσιμο ματς"!

Τεράστιος εκνευρισμός στις τάξεις των Πειραιωτών μετά από την απόφαση της Κυβέρνησης να παίξει χωρίς κόσμο στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την απόφαση της Κυβέρνησης για την οπαδική βία και το κλείσιμο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο ματς του Europa League εναντίον της Μπάτσκα Τόπολα, την προσεχή Πέμπτη (14/12).

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο για διάκριση από την πλευρά της κυβέρνησης κατά του Ολυμπιακού, φτάνοντας μάλιστα να την παρομοιάσουν με την Χούντα, σύμφωνα με όσα έλεγε παράγοντας της ΠΑΕ στη "Sportday".

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την εχθρότητα της κυβέρνησης σε βάρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Στο πιο κρίσιμο ματς θα είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο με κυβερνητική απόφαση! Πρωτοφανής και απαράδεκτη διάκριση. Τέτοια εχθρότητα από κυβέρνηση και πρωθυπουργό είχε να εισπράξει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός απ' τη Χούντα!», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή Καρβαλιάλ, Άλβες - Τζάμπα στον Ολυμπιακό παίκτης 3 εκατ. - "Ιδανικός για 3-5-2"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags