Facebook Pixel Super League: Έσκασε όνομα: Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για τη θέση του Μαρινάκη στην προεδρία της Super League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-12 11:30:00

Έσκασε όνομα: Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για τη θέση του Μαρινάκη στην προεδρία της Super League!

Sportdog Team
Έσκασε όνομα: Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για τη θέση του Μαρινάκη στην προεδρία της Super League!

Γνώριμη περίπτωση στο προσκήνιο για να αναλάβει την προεδρία της Super League μετά την πρόταση μομφής προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο από χθες, όταν και ανακοινώθηκαν τα μέτρα της Κυβέρνησης για την πάταξη της οπαδικής βίας, μετά τα τραγικά επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου, οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, θέλοντας να τον "ρίξουν" από την προεδρία της Super League, θέμα που θα τεθεί σήμερα προς ψήφιση στο ΔΣ που θα διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πλέον, κυκλοφορεί και το πρώτο όνομα για αντί-Μαρινάκης στην προεδρία της Λίγκας, που δεν είναι άλλο από αυτό του Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος εργάζεται αυτή τη στιγμή ως Γενικός Διευθυντής στον ΟΦΗ, όπου βρίσκεται για πέντε χρόνια.

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών έχοντας φορέσει και 33 φορές την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, διαγράφοντας καριέρα σε Ολυμπιακό, Ηρακλή και ΟΦΗ. 

Πρέπει να τονιστεί, πως αν η πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη "περάσει", τότε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, θα χάσει και την θέση του αντιπροέδρου στην ΕΠΟ, την οποία κατέχει ex officio ο εκάστοτε πρόεδρος της Super League.

Πάντως, από την πλευρά του ΟΦΗ διαψεύδεται ότι ο Πουρσανίδης θα θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Λίγκας.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πίκρα Τσουκαλά: "Έλεγαν ο Μαρινάκης είναι πρωθυπουργός, τώρα; - Στήριξα Μητσοτάκη για τα Rafale, αλλά..." (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags