Facebook Pixel Βόλος: Άρχισαν τα... όργανα - Τι ανακοίνωσε ο Μπέος εν όψει του ΔΣ για την πρόταση μομφής για Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-12 14:45:00

Άρχισαν τα... όργανα - Τι ανακοίνωσε ο Μπέος εν όψει του ΔΣ για την πρόταση μομφής για Μαρινάκη

Sportdog Team
Άρχισαν τα... όργανα - Τι ανακοίνωσε ο Μπέος εν όψει του ΔΣ για την πρόταση μομφής για Μαρινάκη

Είδηση της τελευταίας στιγμής.

Απών από τη σημερινή (12/12) μεσημεριανή συνεδρίαση του ΔΣ της Super League θα είναι ο Βόλος, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του.

Χαρακτηριστικά, η ομάδα της Μαγνησίας αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Βόλος θα ήθελε να ενημερώσει τόσο τις ομάδες όσο και το φίλαθλο κοινό ότι θα παραμείνει πιστή στις θέσεις της και θα απέχει από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης από τις 25 Μαίου".

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Αστέρας Τρίπολης, που ενημέρωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στην διαδικασία για την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η θέση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

"Το πρόβλημα στην παρούσα στιγμή δεν είναι το πρόσωπο του επικεφαλής της Super League, αλλά το θέμα της βίας στα γήπεδα, που βεβαίως και αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι μία ομάδα ούτε ένα πρόσωπο.

Το θέμα της πρότασης μομφής αυτή τη στιγμή αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, που είναι ΜΟΝΟ η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Το να ανοίξουμε τώρα τέτοιο ζήτημα όχι μόνο δεν επιλύει το θέμα, αλλά καθιστά την αντιμετώπισή του ακόμη πιο δύσκολη.

Κατά τούτο, λοιπόν, εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία. 

Προτρέπουμε δε όλες τις πλευρές να σταθούν με ψυχραιμία και με ουσιαστικές πράξεις για την πραγματική αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags