Facebook Pixel Super League: Κοξένογλου νέα πρόεδρος, γιατί δεν ανακοίνωσαν αντι-Μαρινάκη - Τέλος κι άλλο κορυφαίο όνομα στη Λίγκα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-12 16:24:00

Κοξένογλου νέα πρόεδρος, γιατί δεν ανακοίνωσαν αντι-Μαρινάκη - Τέλος κι άλλο κορυφαίο όνομα στη Λίγκα!

Sportdog Team
Κοξένογλου νέα πρόεδρος, γιατί δεν ανακοίνωσαν αντι-Μαρινάκη - Τέλος κι άλλο κορυφαίο όνομα στη Λίγκα!

Εξελίξεων συνέχεια στη Λίγκα και νέο ηχηρό "διαζύγιο", μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία του Συνεταιρισμού.

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στη Super League, καθώς μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία, η Κάτια Κοξένογλου ορίστηκε ως προσωρινή πρόεδρος, ενώ παρελθόν από το πόστο του αποτελεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η Κάτια Κοξένογλου θα παραμείνει στη θέση της αναπληρώτριας προέδρου έως ότου η Λίγκα εκλέξει νέο πρόεδρο.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης φέρεται προτάχθηκε για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία, ωστόσο η πληροφορία διαψεύστηκε και ο ίδιος δεν εμφανίζεται θετικός, τη δεδομένη στιγμή, να αναλάβει αυτό το πόστο. Οι τέσσερις "μεγάλοι" πάντως θα συνεχίσουν να ψάχνουν τον κατάλληλο και ελπίζουν πως άμεσα θα έχουν καταλήξει στην ιδανική περίπτωση.

Όσο για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αποτελεί παρελθόν από το ρόλο του συμβούλου του εκπαιδευτή διαιτησίας στη Super League. Κάτι που είχαν ζητήσει 11 ΠΑΕ εδώ και μέρες, καταθέτοντας αίτημα για την απομάκρυνση του Άγγλου πρώην αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Μαρινάκη στη συμφωνία ΠΑΟ, Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - "Φεύγω, δεν ασχολούμαι με το δικό σας ποδόσφαιρο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags