Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσταξε... μέλι για Τζίμα παλαίμαχος παίκτης - "Ο καλύτερος φορ μετά τον Ιωαννίδη - Θα αφήσει εποχή"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 06:05:00

Έσταξε... μέλι για Τζίμα παλαίμαχος παίκτης - "Ο καλύτερος φορ μετά τον Ιωαννίδη - Θα αφήσει εποχή"

Sportdog Team
Έσταξε... μέλι για Τζίμα παλαίμαχος παίκτης - "Ο καλύτερος φορ μετά τον Ιωαννίδη - Θα αφήσει εποχή"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νεαρό άσο του Δικεφάλου του Βορρά μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Μιχάλης Ιορδανίδης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ και τον ανταγωνισμό στη θέση του φορ, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τζίμα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα αφήσει ιστορία.

«Σίγουρα υπάρχουν κίνητρα στο παιχνίδι με την Ελσίνκι και οικονομικά. Ο Λουτσέσκου θα κάνει rotation γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μέσα και στους τρεις στόχος και θα δοκιμάσει κάποια διαφορετικά σχήματα για να είναι πιο ωφέλιμη η ομάδα στη συνέχεια της σεζόν.

Σε μία ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, τόσο καλά οργανωμένη, γνωρίζουν οι προπονητές τι φορτία έχει κάθε παίκτης. Ερχονται οι εργοφυσιολόγοι και οι προπονητές φυσικής κατάστασης και βλέπουν τι ταχύτητες έχει τρέξει και τι άλματα έχει κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής και ενημερώνουν το προπονητικό επιτελείο. Άρα δεν βαδίζουν στο άγνωστο. Υπάρχει ένας μπούσουλας και εκεί βασίζονται για να ξεκουράσουν κάποιους ποδοσφαιριστές. Παίζουν οι πιο έτοιμοι.

Η διαχείριση του κ. Λουτσέσκου είναι καλή, με ευελιξία. Παίζουν ισάξια για να προσφέρουν το καλύτερο. Και οι δύο βάζουν γκολ απ' ότι βλέπω. Δεν υπάρχει αναντικατάστατος. Μην ξεχνάτε ότι ο φορ μπορεί να μην βάζει γκολ γιατί τραβάει παίκτες πάνω του για να πετυχαίνει, για παράδειγμα, ο Ζίβκοβιτς. Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο ένας είναι περισσότερο περιοχής, ο Σαμάτα, ο Μπράντον θα πρεσάρει περισσότερο και μπορεί να βγει και πλάγια. Ο Μπράντον φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα αυτή την στιγμή»

Για το Στέφανο Τζίμα: «Ο Τζίμας είναι ό,τι καλύτερο έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον Ιωαννίδη στη θέση του σέντερ φορ. Είναι 17 χρονών και με την ορμή, την δύναμη και τα σωματικά του προσόντα πιστεύω ότι θα αφήσει εποχή. Όσες φορές έχει παίξει έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει. Αυτή την στιγμή ο Σαμάτα και ο Μπράντον είναι πιο έμπειροι και έχουν μία προτεραιότητα, συν ότι ο Τζίμας δεν πρέπει να «καεί». Τον χρησιμοποιούν σιγά σιγά για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά θα είναι ο επόμενος Κουλιεράκης, ο επόμενος Κωνσταντέλιας.

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες είναι δουλεμένες. Θα δώσω ένα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, γιατί στο υπάρχον υλικό, που έχει κατακριθεί, υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές. Ο Λουτσέσκου τους έχει μεταβάλλει σε ακόμη καλύτερους και η ομάδα παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτοί οι τρεις προπονητές, μαζί με της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, είναι πολλοί καλοί, αλλά ο Λουτσέσκου έχει τα πρωτεία γιατί διαχειρίζεται το ρόστερ του με τέτοιον τρόπο για να πάρει το 100%», είπε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ένα διαμάντι που δεν ήξερε ότι είχε ο ΠΑΟΚ ο Φερέιρα - Έρχεται για βασικός ο Ουίλιαμ, έπαιξε 40 ματς το 2023"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags