Facebook Pixel Super League: Εξελίξεις με την αποχή των διαιτητών - "Κλείδωσε" συνάντηση με Οικονόμου - Θα έχουμε ματς το ΣΚ;
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 10:12:00

Εξελίξεις με την αποχή των διαιτητών - "Κλείδωσε" συνάντηση με Οικονόμου - Θα έχουμε ματς το ΣΚ;

Sportdog Team
Εξελίξεις με την αποχή των διαιτητών - "Κλείδωσε" συνάντηση με Οικονόμου - Θα έχουμε ματς το ΣΚ;

Τη Δευτέρα θα γίνει η συνάντηση του Γιάννη Οικονόμου με αντιπροσωπεία των διαιτητών, κάτι που δείχνει ότι το πιθανότερο είναι να γίνει κανονικά η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο.

Στο ίδιο τραπέζι με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, θα κάτσουν οι διαιτητές που συνεχίζουν την αποχή τους από τους αγώνες της Super League.

Τη Δευτέρα η ΕΠΟ απέστειλε επιστολή με αποδέκτες τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, ζητώντας να γίνει συνάντηση με αντιπροσωπεία των διαιτητών.

Σήμερα, η Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι το ραντεβού ορίστηκε για τις 18:00 της προσεχούς Δευτέρας (18/12), κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17/12).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Συνάντηση εκπροσώπων των διαιτητών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, ορίστηκε για την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη φορά... μόνος του ο Μαρινάκης - Όλα τούμπα σε λίγους μήνες, τι άλλαξε με Καρυπίδη, Αλαφούζο και ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags