Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει να φύγει ο Τζολάκης, υπογράφει άμεσα - Στον αέρα και ο Πασχαλάκης - Συμβόλαιο 6,8 εκατ. σε Μπακασέτα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 19:30:00

Θέλει να φύγει ο Τζολάκης, υπογράφει άμεσα - Στον αέρα και ο Πασχαλάκης - Συμβόλαιο 6,8 εκατ. σε Μπακασέτα!

Οι Μιχείες
Θέλει να φύγει ο Τζολάκης, υπογράφει άμεσα - Στον αέρα και ο Πασχαλάκης - Συμβόλαιο 6,8 εκατ. σε Μπακασέτα!

Οι αλλαγές στους γκολκίπερ των Πειραιωτών και ο Μπρινιόλι. Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για το μέλλον του Έλληνα τερματοφύλακα που δεν εμπιστεύονται για βασικό στο Λιμάνι, τα συμβόλαια των δύο έμπειρων που λήγουν, αλλά και για τα χρήματα που δεν θα βρει αλλού ο διεθνής επιθετικός.

Από όλα έχει σήμερα ο ... μπαξές του "Ευαγγελιστή". Και follow up για Σαμάτα/ΠΑΟΚ και τις εξελίξεις με Τζολάκη σε συνδιασμό με... Πασχαλάκη, Μπρινιόλι αλλά και τις... δεύτερες σκέψεις για Μπακσέτα μετά την βελτιωμενη προσφορά ενός εκατομμυρίου της Τράμπζονσπορ.

ΣΑΜΑΤΑ: Θέμα μεταγραφής του στην Στεάουα δεν παίζει κι ας λένε τα... δικά τους οι Ρουμάνοι. Για την Αραβία είναι ... άλλη κουβέντα αφού εκεί και το συμβόλαιό του μπορεί - φυσικά και με παραπάνω από το 1 με 1,2 εκατ. που καθαρίζει τον χρόνο στην Τούμπα - να το αναλάβει μια ομάδα αλλά και transfer fee να καταβληθεί στον ΠΑΟΚ. Γιατί ο "δικέφαλος" τσάμπα δεν θα τον δώσει κι ας μην σκίζει μέχρι τώρα ο πολυδιαφημισμένος Τανζανός στράικερ...

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Σε τρεις εβδομάδες μπαίνει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, οπότε θεωρητικά και αν το θελήσει, θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Μόνο που οι ερυθρόλευκοι μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση ανανέωσής του. Για την ακρίβεια το τελευταίο διάστημα περισσότερες οχλήσεις και... πολιορκία δέχεται από διάφορα μανατζερικά Γραφεία για να τον αναλάβουν. Κι αυτό αφού ο 21χρονος Κρητικός πορτιέρε τερμάτισε μετά από πολλά χρόνια την συνεργασία που είχε με τον Έλληνα ατζέντη Αντώνη Αποστολόπουλο, οπότε κυκλοφορεί πλέον χωρίς σταθερό εκπρόσωπο

Σύμφωνα πάντως με την ελληνική πιάτσα agents αυτή η... κατάστασή του δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Λέγεται πως προσεχώς θα υπογράψει σε μεγάλο ξένο μανατζερικό Γραφείο, με προφανή στόχο για το καλοκαίρι την διεθνή καριέρα!! Στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο θα κλείσει 6ετία αλλά όπως φάνηκε και την φετινή σεζόν (δεν έχει πάρει ούτε συμμετοχή!) δεν τον εμπιστεύονται για βασικό, παρότι θεωρήθηκε και πλασαρίστηκε ως μεγάλο πρότζεκτ. Βασικός κι αναντικατάστατος συνεχίζει ο Πασχαλάκης εκτός κι αν αλλάξουν εντυπωσιακά τα δεδομένα από εδώ και πέρα με την έλευση του Καρβαλιάλ.

Λεπτομέρεια: εκτός από τον Τζολάκη και ο Πασχαλάκης έχει ανανέωση το καλοκαίρι. Δηλαδή και οι δυο γκολκίπερ του Ολυμπιακού είναι στον... αέρα μέχρι στιγμής. Παρεμπιπτόντως το ίδιο ισχύει και με τον Μπρινιόλι στον Παναθηναικό. Αν κάτι λέει αυτό...

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Η Τράμπζονσπορ , όπως φαίνεται, κάνει την ύστατη προσπάθεια της, για να τον πείσει ώστε να ανανεώσει. Τα 2,2 εκατομμύρια τον χρόνο που φέρεται να του προσφόρει ως καθαρές αποδοχές, δηλαδή 6.800.000 ευρώ στην επόμενη 3ετια, με dead line για να απαντήσει τέλος Δεκέμβρη, είναι πάρα πολλά λεφτά που λογικό είναι να σου βάζουν... δεύτερες σκέψεις. Μάλιστα το τουρκικό κλαμπ αύξησε την προσφορά του κατά 300.000 ετησίως, συνολικά κοντά στο 1.000.000. Η προηγούμενη πρόταση τους στον Μπάκα" ήταν 1,9 εκατ. τον χρόνο. Ο κάπταιν της γαλανόλευκης έχει όντως όνειρο να αγωνιστεί σε top ευρωπαικό πρωτάθλημα αλλά ακόμη και ως ελεύθερος, θεωρείται απίθανο να βρει εκεί προσφορά πάνω απο 1,2 με 1,3 εκατομμύρια (πιο... ταβάνι πεθαλινεις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε καμία ομάδα στην Ελλάδα έχει τέτοιο φορ - Επιπέδου Ch. League - Κόστισε 23 εκατ."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags