Facebook Pixel Γιώργος Λιανός - Παναθηναϊκός: Λιανός: "Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟ, Καραγκούνης Survivor - Πράσινος είμαι, αλλά θέλω δυνατό Ολυμπιακό" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 23:46:00

Λιανός: "Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟ, Καραγκούνης Survivor - Πράσινος είμαι, αλλά θέλω δυνατό Ολυμπιακό" (Vid)

Sportdog Team

Αποθεώνει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και κάνει πρόβλεψη για τον τίτλο! Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον παρουσιαστή του Survivor πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και μιλάει στην κάμερα του Sportdog.gr για τα επεισόδια, τη μάχη του πρωταθλήματος και τους παίκτες που θα έβαζε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός παίρνει τον ρόλο του Ατζούν Ιλιτζαλί και μέσω του Sportdog.gr φτιάχνει το νέο ρόστερ για το Survivor!

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό και αφού μίλησαν για τις… μεταγραφές που θα έκανε στο ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, στις τελευταίες εξελίξεις με τα επεισόδια και τα κλειστά γήπεδα, και φυσικά στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Αφού πρότεινε να μπουν στο Survivor, οι Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης και Λεωνίδας Βόκολος, τόνισε «Πηγαίνω γήπεδο, τα παιδιά παίζουν και μπάλα, θα πάω στη Λεωφόρο για ένα καλό παιχνίδι. Βέβαια, έχει τύχει να δούμε πράγματα που δεν θα ήθελα να βλέπουν τα παιδιά μου.Θατσερικά λύνεται ωστόσο το πρόβλημα. Δεν είμαι όμως οπαδός της Θάτσερ, καθόλου δεν την είχα εκτιμήσει. Όταν βάζεις οριζόντια μέτρα, υπάρχει ένα αίσθημα αδικίας για τον κόσμο».

Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα σχολίασε: «Θέλω να το πάρει ο Παναθηναϊκός, ως φίλαθλος της ομάδας, αλλά βλέπω οι δύο Δικέφαλοι να παίζουν πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι στα κάτω του, αλλά θέλω και αυτόν ως τον μεγάλο μας αντίπαλο δυνατό. Την καλύτερη μπάλα παίζει ο ΠΑΟΚ και τον κοντράρει η ΑΕΚ».

Όσον αφορά τον παίκτη που θα έφερνε… αύριο στο Τριφύλλι, αν τον έκανε πρόεδρο ο Γιάννης Αλαφούζος, απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη: «Κωνσταντέλιας» και εξηγεί γιατί στο ΒΙΝΤΕΟ!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να φύγει ο Τζολάκης, υπογράφει άμεσα - Στον αέρα και ο Πασχαλάκης - Συμβόλαιο 6,8 εκατ. σε Μπακασέτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags