Facebook Pixel Super League - Βαγγέλης Μαρινάκης: Συμφωνία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ για τον πρόεδρο της Λίγκας - Ποιος είναι Νο1 φαβορί - "Βέτο" για τη Θεσσαλονίκη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 16:12:00

Συμφωνία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ για τον πρόεδρο της Λίγκας - Ποιος είναι Νο1 φαβορί - "Βέτο" για τη Θεσσαλονίκη!

του Νίκου Στεργίου
Συμφωνία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ για τον πρόεδρο της Λίγκας - Ποιος είναι Νο1 φαβορί - "Βέτο" για τη Θεσσαλονίκη!

Η έκπληξη με γυναίκα και η πρόταση για γυναικεία παρουσία. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να βρεθεί το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εξελίξεις υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να παραιτηθεί από το αξίωμά του λόγω της κοινής απόφασης Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη να καταθέσουν πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του - Πρόταση που, για την ιστορία, δεν κατατέθηκε ποτέ, ακριβώς λόγω της παραίτησης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω αιχμηρής ανακοίνωσης.

Το ζήτημα, τώρα, είναι η επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, κυρίως, στον συναιτερισμό, καθώς είναι σαφές ότι επιβάλλεται να υπάρξει ομαλή συνέχεια/μετάβαση στην κορυφαία κατηγορία τού ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την ώρα στην προεδρία τής Σούπερ Λιγκ, έστω προσωρινά, η Κάτια Κοξένογλου - Βρίσκεται στην αντιπροεδρία τής Λίγκας από τον Μάη του 2020 (η πρώτη γυναίκα μάλιστα!), που γνωρίζει άριστα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξεχάστε λύση από τη Θεσσαλονίκη - Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μάκη Γκαγκάτση - Όνομα-έκπληξη

Αρχικά να σημειώσουμε κάτι ως δεδομένο: Μπορεί οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που ενώθηκαν για να "ρίξουν" τον Μαρινάκη να είναι από τη Θεσσαλονικη, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, αλλά είναι περίπου δεδομένο ότι δεν θα είναι πρόσωπο από τη Θεσσαλονίκη που θα επιδιώξει να πάρει την προεδρία της Σούπερ Λιγκ.

Με την ευκαιρία, μάλιστα, ας αναλύσουμε κάτι ακόμα: Επειδή κάποιοι θεωρούν ως δεδομένο ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης θα βρεθεί στην ΕΠΟ, μόνο δεδομένη δεν είναι η παρουσία του εκεί. Ο Μ. Γκαγκάτσης είναι υπάλληλος του Ιβάν Σαββίδη. Μόνο αν το αποφασίσει ο Ιβάν θα στείλει τον Γκαγκάτση στην ΕΠΟ και κάτι τέτοιο δεν είναι δεδομένο ότι το θέλει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ. Προσοχή: Δεν λέμε ότι το απορρίπτει. Αλλά ότι δεν είναι δεδομένη η απόφαση του Ιβάν για τον Γκαγκάτση και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Για να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λιγκ, ποιος μπορεί να βρεθεί στη θέση του προέδρου; Σίγουρα όχι ο Ηλίας Πουρσανίδης, παρά τα όσα είχαν ακουστεί πρόσφατα γύρω από το θέμα. Το ρεπορτάζ τού sportdog αναφέρει ότι θα έχει χρώμα... Παναθηναϊκού η νέα επιλογή. Και το μυαλό όλων προφανώς πηγαίνει στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη ως μια επιλογή, καθώς είχε χρηματίσει ξανά πρόεδρος στον συναιρετισμό.

Εμείς θα πούμε κάτι ακόμα που έχει φτάσει στα αυτιά μας, και φαίνεται ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να προχωρήσει. Τι αναφέρει αυτή η πληροφορία; Ότι δεν αποκλείεται να συνεχίσει στη θέση της η Κάτια Κοξένογλου, αν πάει καλά και χωρίς προβλήματα η πορεία της μέχρι τις εκλογές. Θα μπορούσε να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής και να συσπειρώσει γύρω της όλες τις μεγάλες ομάδες. 

Μένει να δούμε, βέβαια, και τις εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς δεν αποκλείεται να ξεπηδήσει κάποια δυναμική υποψηφιότητα. Αλλά σε γενικές γραμμές το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η επιλογή θα έχει άρωμα Παναθηναϊκού ή την παραμονή της Κ. Κοξένογλου...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Σκάνδαλο με Ολυμπιακό - Ραντεβού στη Φιλαδέλφεια, εξαφάνισαν βίντεο μη δούμε ποιοι σκοτώνουν ποιους"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags