Facebook Pixel ’’Όσες φορές και να κλείσουν τα γήπεδα δε θα αλλάξει τίποτα - Υπάρχουν εξαιρετικοί νόμοι...’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 05:43:00

’’Όσες φορές και να κλείσουν τα γήπεδα δε θα αλλάξει τίποτα - Υπάρχουν εξαιρετικοί νόμοι...’’

Sportdog Team
’’Όσες φορές και να κλείσουν τα γήπεδα δε θα αλλάξει τίποτα - Υπάρχουν εξαιρετικοί νόμοι...’’

 Η απόφαση της Κυβέρνησης έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ένας παλαίμαχος διαιτητής εκφράζει τη γνώμη του για τα μέτρα.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ρέφερι Βασίλης Παμπορίδης, με τον άλλοτε διεθνή διαιτητή να εστιάζει στα περιστατικά βίας απέναντι στους διαιτητές και σχολίασε την απόφαση για κλείσιμο των γηπέδων για 2 μήνες.

Όσα δήλωσε:

«Θεωρώ ότι όσες φορές να κλείσουν τα γήπεδα, το πρωτάθλημα, δεν θα αλλάξει τίποτα, όσες φορές και να παίξουμε χωρίς κόσμο, ακόμα και σε αθλήματα που δεν ευθύνονται, δεν θα αλλάξει κάτι αν δεν εφαρμοστεί ο νόμος. Υπάρχουν εξαιρετικοί νόμοι, ωστόσο υπάρχουν παραθυράκια».

Για την παρουσία αστυνομικών στα αποδυτήρια των διαιτητών: «Δεν το θεωρώ σωστό, ο διαιτητής πρέπει να είναι μόνος του στα αποδυτήρια με τους συνεργάτες του, γιατί ο εκάστοτε αστυνομικός θα μπορούσε να μεταφέρει εκτός των αποδυτηρίων τα όσα ειπωθούν. Θα έπρεπε να βρίσκεται η αστυνομία εκτός αποδυτηρίων διαιτητών και όχι εντός αυτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Σκάνδαλο με Ολυμπιακό - Ραντεβού στη Φιλαδέλφεια, εξαφάνισαν βίντεο μη δούμε ποιοι σκοτώνουν ποιους"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags