Facebook Pixel UEFA :Χοντρό θέμα για Άιντραχτ - Έσκασε καμπάνα λόγω ΠΑΟΚ από την UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 22:54:00

Χοντρό θέμα για Άιντραχτ - Έσκασε καμπάνα λόγω ΠΑΟΚ από την UEFA

Sportdog Team
Χοντρό θέμα για Άιντραχτ - Έσκασε καμπάνα λόγω ΠΑΟΚ από την UEFA

Μπλεξίματα έχει η γερμανική ομάδα μιας και όπως έγινε γνωστό η UEFA την τιμώρησε για την συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

UEFA: Η UEFA επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ  στη Λέγκια Βρσοβίας και απαγόρευσε την πώληση  εισιτηρίων στους φιλάθλους της για τους επόμενους πέντε εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες, για τα επεισόδια που προκάλεσαν στον αγώνα με την Άστον Βίλα στην Αγγλία (30/11) για την Europa  Conference League.

Επίσης, έδωσε εντολή στον πολωνικό σύλλογο να επικοινωνήσει με τον αγγλικό σύλλογο ώστε να μπορέσει να διευθετήσει τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί του εντός 30 ημερών.

Μια άλλη σημαντική κύρωση είναι για τη Λάτσιο, για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Σέλτικ στις 28 Οκτωβρίου. Στον ιταλικό σύλλογο επιβλήθηκε πρόστιμο 59.875 ευρώ και μερικό κλείσιμο -με αναστολή για δύο χρόνια-του γηπέδου στους τομείς 48 και 49 της «Curva Nord», κατά τη διάρκεια εντός έδρας αγώνα. 

Πρόστιμο 40.000 ευρώ επιβλήθηκε στην Κοπεγχάγης για τη συμπεριφορά των οπαδών της στη μονομαχία με την Μπάγερν στο Μόναχο στις 29 Οκτωβρίου. Επίσης, επέβαλε απαγόρευση-με αναστολή- της πώλησης εισιτηρίων στους οπαδούς της για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της UEFA για το άναμμα καπνογόνων.

Ίδιο πρόστιμο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη συμπεριφορά των οπαδών της κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 30 Οκτωβρίου στο Europa Conference League, καθώς και στο μερικό κλείσιμο του γηπέδου-με αναστολή δύο χρόνων- στους τομείς 36, 38, 40, 42 στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της UEFA .

Η UEFA επέβαλε επίσης πρόστιμο 58.500 στην Ελβετική Σερβέτ  και μερικό κλείσιμο εξέδρας-με αναστολή δύο χρόνων-για τον επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, ως αποτέλεσμα των όσων συνέβησαν στις 30 Οκτωβρίου στον αγώνα του Europa League με τη Ρόμα. 

Επιπλέον, όσον αφορά τις εθνικές ομάδες, επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στην ουκρανική ομοσπονδία και διέταξε το μερικό κλείσιμο του γηπέδου για τον επόμενο εντός  έδρας αγώνα της, λόγω της ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών της στην αναμέτρηση εναντίον της Ιταλίας. Αυτό το κλείσιμο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 5.000 θέσεις.

Επίσης επέβαλε πρόστιμο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με 40.000 ευρώ επιπλέον της απαγόρευσης πώλησης εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς της για τον επόμενο αγώνα της για τη μεροληπτική συμπεριφορά των οπαδών της και την εκτόξευση φωτοβολίδων στη σύγκρουση στο Λουξεμβούργο στις 16 Νοεμβρίου.

Τέλος επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Λανς και απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων στον επόμενο αγώνα εκτός έδρας στους φιλάθλους τους-με αντοσολή δύο χρόνων- για άναμμα καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων και πρόκληση ζημιών κατά την επίσκεψή τους στην Άρσεναλ στις 29 Νοεμβρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη φυλακή ο 18χρονος που έριξε τη φωτοβολίδα - Δεν... δίνει άλλους οπαδούς - Στο "στόχαστρο" ο αδερφός του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags