Facebook Pixel Διαπραγματεύσεις με Σέλτικ ομάδα Big-4 για "τιμωρημένο" παίκτη - Τον... έχασε η ΑΕΚ και πάει La Liga ο Πάλμα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 18:15:00

Διαπραγματεύσεις με Σέλτικ ομάδα Big-4 για "τιμωρημένο" παίκτη - Τον... έχασε η ΑΕΚ και πάει La Liga ο Πάλμα!

Οι Μιχείες
Διαπραγματεύσεις με Σέλτικ ομάδα Big-4 για "τιμωρημένο" παίκτη - Τον... έχασε η ΑΕΚ και πάει La Liga ο Πάλμα!

Συζητήσεις για να έρθει άμεσα ο ποδοσφαιριστής Ελλάδα. Άλλωστε οι Κέλτες θέλουν να τον παραχωρήσουν, καθώς βρίσκεται σε δυσμένεια μετά από την αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή σε παιχνίδι του Champions League. Ποιος σύλλογος ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο του Άρη;

ΠΑΛΜΑ: Το καλοκαίρι ανάγκασε την Σέλτικ να σκάσει 4.700.000 ευρώ για την αγορά του από τον Άρη κι ενώ προηγουμένως η ΑΕΚ δεν προχώρησε στην απόκτηση του (με σαφώς πολύ χαμηλότερο ttansfer fee) αφού προτίμησε τον Πιζάρο. Ο 23χρονος Ονδουριανός άσος βεβαίως τα σπάει στους Κέλτες με 7 γκολ και 6 ασίστ σε 17 συμμετοχές. Μάλιστα το τελευταίο μεταγραφικό σενάριο θέλει την Θέλτα του... Τάσου Δουβίκα να έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο για το καλοκαίρι τον Πάλμα! Κάτι για το οποίο έχει ήδη ενημερωθεί η Σέλτικ, με τις απαιτήσεις της να παραπέμπουν ασφαλώς σε 8ψηφιο ποσό!!

 

ΣΕΛΤΙΚ: Το ενδιαφέρον της Θέλτα για τον Πάλμα ήταν η μια... είδηση που μας ήρθε από Γλασκώβη μεριά. Η δεύτερη και πολύ πιο άμεση, αλλά και ιντριγκαδόρικη, θέλει ομάδα του ελληνικού big 4 (που σίγουρα δεν είναι ο ΠΑΟΚ λόγω...θέσης) να έχει κάνει κρούση στην Σέλτικ και να βρίσκεται σε διαπραγμάτευση μαζί της, για διεθνή ποδοσφαιριστή της (όχι Βρετανό πάντως)!!! Μιλάμε για παίκτη της Σέλτικ ο οποίος περισσότερο για εξωαγωνιστικό λόγο έχει πέσει ουσιαστικά σε δυσμένεια και το κλαμπ θέλει να τον... ξεφορτωθεί. Βασικά ο κόουτς Μπρένταν Ρότζερς εισηγήθηκε την αποπομπή του εν λόγω παίκτη μετά απο περιστατικό που συνέβη όταν τον έκανε αλλαγή σε φετινό παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ!! Αν και στο τελευταίο ( αδιάφορο βαθμολογικά) παιχνίδι της Σέλτικ, την Τρίτη κόντρα στην Φέγενορντ, έπαιξε αφού έπρεπε να βγει από την βιτρίνα για να ... προσελκύσει ενδιαφερόμενους.

Ο παίκτης που απασχολεί την μεγάλη ελληνική ομάδα δεν πιάνει θέση ξένου, έχει σχετικά υψηλή χρηματιστηριακή αξία (7ψηφιο ποσό ακόμη) και στο παρελθόν η απόκτησή του κόστισε αρκετά χρήματα στους Σκωτσέζους. Οι τελευταίοι βασικά προτιμούν να τον πουλήσουν για να μην χάσουν πολλά συγκριτικά με αυτά που ξόδεψαν, με την Μπιγκφοράτη ομάδα όμως, να προτιμάει τον δανεισμό του τον Γενάρη με καλοκαιρινή οψιόν αγοράς! Εκεί το αφήσαμε το... έργο, που σίγουρα θα έχει εξέλιξη μέσα στις γιορτές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ για τον πρόεδρο της Λίγκας - Ποιος είναι Νο1 φαβορί - "Βέτο" για τη Θεσσαλονίκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags