Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Είδε νωρίς τα προβλήματα ο Καρβαλιάλ - Έτοιμος ο Ρίτσαρντς, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Στην αγορά γαι 6αρι"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 16:47:00

"Είδε νωρίς τα προβλήματα ο Καρβαλιάλ - Έτοιμος ο Ρίτσαρντς, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Στην αγορά για 6αρι"!

του Γιώργου Κτενά
"Είδε νωρίς τα προβλήματα ο Καρβαλιάλ - Έτοιμος ο Ρίτσαρντς, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Στην αγορά για 6αρι"!

Ο ενθουσιασμός του κόουτς και οι αλλαγές στο ρόστερ. Το ντεμπούτο του Πορτογάλου προπονητή με πέντε γκολ και τα... συνηθισμένα προβλήματα, το πλάνο για τον Μαροκινό επιθετικό και οι κινήσεις του Ιανουαρίου.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση τού Conference League πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός μετά την εμφατική νίκη επί τη Μπάτσκα Τόπολα, καθως οι Πειραιώτες χρειαζόντουσαν πολύ αυτό το αποτέλεσμα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Ραμαντάνη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι με τους Σέρβους αλλά και όσα ακολουθούν μετά από αυτό. 

"Αυτό είναι σημαντικό για τον Καρβαλιάλ - Φορτούνης, Μασούρας και Ρίτσαρντς - Ενθουσιασμένος ο Καρβαλιάλ"

"Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Καρβαλιάλ βλέπει από νωρίς τα προβλήματα της ομάδας - Τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακος είναι ο,τι βλέπουμε μέχρι στιγμής φέτος κάθε χρόνο. Στο επιθετικό κομμάτι εκτός από τον Φορτούνη, που τι άλλο να πούμε φέτος για αυτόν, κρατάω την κινητικότητα του Μασούρα και σίγουρα ένα σημαντικό είναι ότι πήρε χρόνο συμμετοχής ο Ρίτσαρντς - Που σημαίνει ότι ήταν έτοιμος και ο Καρβαλιάλ είδε ότι μπορεί να βοηθήσει. Αλλά και τον Ελ Αραμπί που πήρε χρόνο συμμετοχής και σκόραρε", ανέφερε αρχικά.

Ποιο είναι το σχόλιο σου για τον Καρβαλιάλ;

"Το μόνο σίγουρα είναι ότι από τις πρώτες μέρες που είναι στου Ρέντη είναι ενθουσιασμένος. Ακούστηκαν πολλά για το βιογραφικό του αλλά από το 2014 έχει αναλάβει πρότζεκτ σημαντικά, από τα οποία δεν έφυγε μετά από 1-2 μήνες. Ειδικά στην Μπράγκα είχε δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει και το νέο έτος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι σημαντικό. Είναι της πορτογαλικής σχολής, με επιθετικό στιλ, αλλά έχει και ισπανικά στοιχεία στον τρόπο που προσεγγίζει την άμυνα".

"Με Ελ Αραμπί στο Conference League - Δεν ξέχασε την μπάλα ο Μπιέλ - Θα πάρει 6άρι"

Επιστροφή Αραμπί στην 11αδα και γκολ

"Δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει και 4ο φορ, άρα ο Ελ Αραμπί θα παίρνει χρόνο συμμετοχής για το διάστημα που θα αποχωρήσει ο Ελ Κααμπί με την εθνική του ομάδα. Πλην πρωταθλήματος, άλλωστε, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να παίξει και στην Ευρώπη ξανά".

Τι άλλο θετικό είδες;

"Μεγαλύτερο ρόλο φαίνεται να έχει και ο Μπιέλ, δεν γίνεται να ξέχασε την μπάλα. Ενώ είναι σημαντικό ότι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι σκόραρε ξανά ο Ελ Κααμπί, που για 8 παιχνίδια δεν είχε βάλει γκολ. Αφου βρίσκει ξανά διχτυα είναι σημαντικό".

Τέλος, τι θα λέγαμε για τις μεταγραφές;

"Σίγουρα θα αποκτήσει στόπερ ο Ολυμπιακός. Κρατάω ένα ερωτηματικό για το θέμα του φορ, προσωπική εκτίμηση είναι ότι δεν θα πάρει 4ο φορ. Αντίθετα, θα ενεργοποιηθεί ο Ελ Αραμπί.Ίσως κοιτάξει την αγορά για έναν παίκτη στο κεντρο. Τα στοιχεία του καθαρού 6αριου με εξαίρεση τον Έσε, ο Ολυμπιακός δεν τα έχει. Για να βγάλει πάσα και να σπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ο Καμαρά και ο Αλεξανδρόπουλος δεν είναι τέτοιοι παίκτες, ίσως ο Ολυμπιακός χρειαστεί να βρει έναν παίκτη εκεί".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκε 100% το πλάνο Καρβαλιάλ, "ουρλιάζει" για μεταγραφές - Απάντηση Πασχαλάκη, το αποφάσισε για Ελ Αραμπί 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags