Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα - Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό αν ο Λουτσέσκου... - Παραπληροφόρηση για Σαββίδη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-16 12:30:00

"Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό ο ΠΑΟΚ αν ο Λουτσέσκου... - Καλύτερος στην Ελλάδα - Παραπληροφόρηση για Σαββίδη"

του Γιώργου Κτενά
"Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό ο ΠΑΟΚ αν ο Λουτσέσκου... - Καλύτερος στην Ελλάδα - Παραπληροφόρηση για Σαββίδη"

"Μη κάνει πάλι τα ίδια λάθη - Δύο μεταγραφές μόνο τον Γενάρη". Στα ύψη πλέον η ψυχολογία στην Τούμπα μετά την πρόκριση με πρωτιά στο όμιλο του Conference League. Τι χρειάζεται για να σηκώσει κούπες στο τέλος της σεζόν, η μεταγραφική ενίσχυση και η νέα τεράστια επένδυση του Ιβάν!

Τη νίκη επί της Ελσίνκι αλλά και, φυσικά, την πρόκριση στους 16 του Conference League πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ από το βράδυ της Πέμπτης, καθώς η ομάδα τού Ραζβάν Λουτσέσκου συγκέντρωσε 16 βαθμούς στον όμιλό της - Στον ίδιο όμιλο που η μεγάλη Άιντραχτ Φρανκφούρτης συγκεντρωσε μόλις 9 ως δεύτερη.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Πετρουλάκη, δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη που η άποψή του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι αλλά και τις προεκτάσεις που προκύπτουν για τον Δικέφαλο.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα τού Λουτσέσκου στη διοργάνωση; Τι μπορεί να καταφέρει, παράλληλα, στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και ποιοι ποδοσφαιριστές τού ΠΑΟΚ που έχουν διακριθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια βρίσκονται στη βιτρίνα ενόψει τής θερινής μεταγραφικής περιόδου; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Ανωτερότητα ο ΠΑΟΚ - Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα - Πρωτάθλημα αν δεν κάνει στενοκεφαλιές ο Λουτσέσκου"

Κύριε Πετρουλάκη, ποιο είναι το σχόλιο για τη νίκη τού ΠΑΟΚ επί της Ελσίνκι;

"Επιβεβαιωθηκε άλλη μια φορά η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ έναντι αυτών των ομάδων. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν νωρίς με τον Ραντούλοβιτς, στη συνέχεια περισσότερο ενδιαφέρον είχαν τα συνθήματα μετα το γκολ του Κωνστανέλια παρά το ματς".

Ο Δικέφαλος συγκέντρωσε 16 βαθμούς στον όμιλό του - Πόσο σημαντικό ήταν αυτό;

"Οι 16 βαθμοί που πήρε ο ΠΑΟΚ έναντι των 9 της μεγάλης Άιντραχτ Φρανκφούρτης, δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα και με το καλύτερο ρόστερ. Έχει 17-18 παίκτες 11αδάτους, που βγαίνει κάποιος και μπαίνει άλλος καλύτερος. Αυτό σημαίνει ότι αν τους αξιοποιήσει σωστά ο Λουτσέσκου και δεν κάνει στενοκεφαλιές όπως πέρσι και πρόπερσι, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα".

"Πρωτάθλημα και Conference League - Παρακαλούσαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Επιθετικός και δεξιός μπακ και έφυγε για τελικό"

Συνδυάζονται Ευρώπη και ελληνικό πρωτάθλημα;

"Εδώ που έφτασε είναι δύο τελικοί, ένας μέσα και ένας έξω, και πηγαίνεις στους 8. Και δύο καρπούζια σε μια μασχάλη μπορεί να τα κρατήσει γιατί έχει εναλλακτικές. Αλλά, πια, θα έχει δύο επιπλέον ματς τον μήνα και, φυσικά, μπορεί να χτυπήσει και το πρωτάθλημα".

Τι σημαίνει για την ομάδα η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης;

"Κάποιοι την έχουν για παραπεταμένη διοργάνωση, αλλά όλοι παρακαλούσαν να μπουν - Και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που αποκλείστηκαν. Αυτό κάτι δείχνει. 

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο Conference;

"Γιατί όχι και μέχρι τον τελικό. Αν ο ΠΑΟΚ το πάρει; Με ενίσχυση δύο παικτών πιστεύω ότι μπορεί να καταφέρει πολλά. Δύο μεταγραφές και δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Έναν δεξιό μπακ τυπου Λέο Μάτος και ένα σέντερ φορ που να ξερει να σκοράρει".

"Στην πασαρέλα Κοτάρσκι, Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης - Παραπληροφόρηση για Σαββίδη - Πρωτοφανής επένδυση"

Υπάρχουν παίκτες τού κλαμπ που έχουν βγει στη βιτρίνα μέσα από τα ευρωπαϊκά ματς;

"Κοτάρσκι και Κωνσταντέλιας, που έβαλε γκολ με την Ελσίνκι - Αυτά μετράνε. Δεν ξέρω βέβαια αν το βλέπει έτσι ο προπονητής, αλλά ο ΠΑΟΚ το βλέπει έτσι. Αυτοί οι παίκτες είναι για την πασαρέλα, για τα ευρωπαϊκά ματς δηλαδή, για να ανεβάζουν κασέ. Κοτάρκσι, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης θα είναι στα πρώτα ονόματα των μεταγραφικών επιλογών ευρωπαϊκών ομάδων".

Να κλείσουμε με τον Ιβάν Σαββίδη που όλο ακούμε και διαβάζουμε ότι φεύγει, αλλά όλο μένει εδώ και έρχονται επιτυχιες;

"Υπάρχει μια παραπληροφόρηση που ξεκινάει από εχθρούς του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη, οι οποίοι μονίμως διατρανώνουν ότι ο Σαββίδης φεύγει από την Ελλάδα, πουλάει και όλα τα σχετικά. Επιφυλάσσομαι για κάτι που θα αποκαλύψω μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα αποδεικνύει ότι όχι μόνο ο Σαββίδης δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά ενεργοποιείται ακόμα περισσότερο στην ομάδα. Γιατί αυτή η επένδυση που θα κάνει θα είναι πρωτοφανής. Περισσότερα θα αποκαλύψω το Σαββατοκύριακο".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αριστούργημα του Λουτσέσκου μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα - 42 γκολ και 25 ασιστ από οκτώ παίκτες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags