Facebook Pixel Τάισον - ΠΑΟΚ: "Όχι" Τάισον σε Σαουδική Αραβία - Τρομερή ατάκα στους Ρουμάνους για Λουτσέσκου - Μόνο ο Φορτούνης δίπλα του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-16 15:32:00

"Όχι" Τάισον σε Σ. Αραβία - Τρομερή ατάκα στους Ρουμάνους για Λουτσέσκου - Μόνο ο Φορτούνης δίπλα του!

Οι Μιχείες

Οι αγκαλιές με τον Μιρτσέα στην Τούμπα και το μέλλον του. Η κρούση στον Βραζιλιάνο από τους Άραβες, οι αγκαλιές μετά το παιχνίδι με την Αμπερντίν και οι απίθανες δηλώσεις του για τους... δύο Λουτσέσκου!

Η παρουσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Τούμπα, οι αγκαλιές που του έκανε ο Τάισον και οι εντυπωσιακές ατάκες του Βραζιλιάνου άσου για τον πρώην και τον νυν προπονητή του, σε συνεργείο Ρουμάνων δημοσιογράφων, που ασφαλώς θα... συζητηθούν! Συν μια αποκάλυψη για το πρόσφατο... αραβικό "όχι" του Τάισον αλλά και γιατί μόνο με τον Φορτούνη μπορεί να συηκριθεί στο πρώτο μισό της σεζόν.

ΤΑΙΣΟΝ/ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ/ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Στις θέσεις που αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος, από το ελληνικό Big 4, μόνο ο Κώστας Φορτούνης είναι πιο επιδραστικός και θα του έπαιρνε τη θέση. Σε μια ιδανική 11άδα βεβαίως, βεβαίως με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Superleague και των ευρωπαϊκών ομίλων όμως, κάλλιστα θα χωρούσαν/συνυπήρχαν Τάισον και Φουρτούνης, με την... (θεωρητική) ομάδα τους να κάνει πάρτι. Και μαζί με τον φετινό Ζίφκοβιτς αναμφίβολα θα συνέθεταν την ιδανική 3άδα πίσω από τον σέντερ φορ. Ο Βραζιλιάνος αναμφισβήτητα σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πραγματικό... βαρόμετρο για το γκρουπ του Λουτσέσκου, έκανε την διαφορά και ήταν πάνω από τους Ποντένσε/ Μπερνάρ/ Τζούρισιτς/ Γκατσίνοβιτς. Και το μυστικό του φετινού σούπερ Τάισον είναι ο ρυθμός που βρήκε μέσα από τα παιχνίδια που του έδωσε ο κόουτς Ραζβάν...

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ/ΤΑΙΣΟΝ: Μάλιστα ο Βραζιλιάνος σταρ, που στις 13 Ιανουαρίου θα κλείσει τα 36 του χρόνια, πριν απο λίγο καιρό ήταν κάθετα αρνητικός στην βολιδοσκόπηση που του έγινε, προκειμένου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να μετακόμιζε στην Σαουδική Αραβία!! Απάντησε... "ευχαριστώ αλλά δεν ενδιαφέρομαι"!!! Κι αυτό αφού περνάει... ζάχαρη στην Τούμπα, "δέθηκε" ήδη με τον ΠΑΟΚ και έχει τρομερή σχέση με τον Λουτσέσκου. Προφανώς και δεν είναι τυχαίο όμως, το τάιμινγκ που μετά την... απόρριψη από τον ίδιο της αραβικής πρόκλησης, κυκλοφόρησε το σενάριο ανανέωσης συμβολαίου του Τάισον, το οποίο τελειώνει τον ερχόμενο Ιούνιο...

ΜΙΡΤΣΕΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: Είναι δυο εβδομάδες στην Θεσσαλονίκη, φιλοξενούμενος του γιού του Ραζβάν. Μάλιστα ήταν και την Πέμπτη στην Τούμπα, ανάμεσα στους θεατές του αγώνα με την Ελσίνκι. Ο Λουτσέσκου, ο πρεσβύτερος, πάντως γενικά είναι πολύ... διακριτικός και μάλλον πέρασε απαρατήρητος, γιατί ακριβώς δεν θέλει να τον εμπλέκουν με την καριέρα και την δουλειά του γιου του, προπονητή του ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη πάντως ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν θα μπορούσε να ... ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας αφού υπήρχαν στο γήπεδο απεσταλμένοι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι. Όταν , λοιπόν, μετά την λήξη του αγώνα συναντήθηκε με τον πρώην παίκτη του στην Σαχτάρ, τον Τάισον (αποτέλεσε δική του μεταγραφή αξίας 16 εκατ. Τον Γενάρη του 2013), ο Βραζιλιάνος δεν έφευγε απο κοντά του και τον είχε αγκαλιά για ένα 5λεπτο. Εκεί οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Τάισον τι αποτελεί για αυτόν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, με τον Βραζιλάνο να απαντάει ... "είναι ο πατέρας μου"!! Και όταν του έκαναν την ίδια ερώτηση για τον νεότερο Λουτσέσκου, η απάντηση του Τάισον ήταν ... αφοπλιστική και ακόμη πιο εντυπωσιακή για τον νυν προπονητή του: "ο Ραζβάν είναι ο αδερφός μου! Έτσι τον νιώθω"!!!!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό ο ΠΑΟΚ αν ο Λουτσέσκου... - Καλύτερος στην Ελλάδα - Παραπληροφόρηση για Σαββίδη"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags