Facebook Pixel Νικολογιάννης: ’’Όλοι στον ΠΑΟ θέλουν την εξιλέωση με κατάκτηση πρωταθλήματος’’ - Η 11άδα με Ατρόμητο! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-16 23:11:00

Νικολογιάννης: ’’Όλοι στον ΠΑΟ θέλουν την εξιλέωση με κατάκτηση πρωταθλήματος’’ - Η 11άδα με Ατρόμητο! (Vid)

Sportdog Team
Νικολογιάννης: ’’Όλοι στον ΠΑΟ θέλουν την εξιλέωση με κατάκτηση πρωταθλήματος’’ - Η 11άδα με Ατρόμητο! (Vid)

Οι πράσινοι βιώνουν την πρώτη δυνατή κρίση και καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

Ο Παναθηναϊκός παίζει κόντρα στον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα νέα της ομάδας και για την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο ρεπόρτερ αποκάλυψε και τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Περιστέρι, τονίζοντας ότι θα παίξουν οι εξής 11: Μπρινιόλι - Σένκεφελντ - Γεντβάι ή Αράο - Βαγιαννίδης - Χουάνκαρ - Πέρεθ - Τσέριν ή Βιλένα - Μπερνάρ - Παλάσιος - Μαντσίνι - Ιωαννίδης.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ο Παναθηναϊκός ζει την πρώτη του κρίση. Δεν το λέω για τον οργανισμό, αλλά για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και για την αμφισβήτηση που υπάρχει από τον κόσμο. Όλοι θέλουν να εξιλεωθεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να γυρίσει σελίδα, υποχρεωμένος να νικήσει Ατρόμητο και Βόλο, ώστε να πάει με σχετική ηρεμία στη διακοπή, ώστε να επιστρέψει για τον καυτό Γενάρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκαναν πίσω μετά από πιέσεις οι διαιτητές - Τα λάθη των ξένων ρίχνουν κυβερνήσεις - Φταίνε οι παράγοντες (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags